Sa 3 godine glumila u seriji i ostvarila svetsku slavu kad i Sofija Vergara: Fanovi lude zbog slika sa mature

J. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Obri je imala nepune četiri godine kada se pridružila ekipi "Moderne porodice"

Zvezda serije "Moderna porodica" Obri Anderson-Emons, koja je glumila Lili u hit komediji, upravo je podelila fotografije sa svoje maturske večeri.

Obri je imala nepune četiri godine kada se pridružila ekipi "Moderne porodice" u trećoj sezoni, glumeći urnebesno drsku Lili, dete rođeno u Vijetnamu usvojeno od stran gej para Miča i Kema. Na setu je odrastala uz celu glumačku postavku, na čelu sa Sofijom Vergarom.

Mlada glumica je 2012, sa četiri godine, postala najmlađa osoba koja je ikada dobila nagradu Udruženja filmskih glumaca, koju je osvojila kao deo ansambla serije.

Samo nekoliko dana nakon svog 17. rođendana, Obri je podelila fotografije sa maturske večeri. Izgleda zapanjujuće u šik crnoj satenskoj korset-haljini, sa isfeniranom paž frizurom.

Fanovi u komentarima nisu mogli a da ne nagađaju koji bi od njihovih omiljenih likova iz "Moderne porodice" podržao malu Lili na njenoj maturi, a ko bi bio odgovoran za stajling.

"Mič je odabrao haljinu, a?", jedna osoba je prokomentarisala, a neko drugi je rekao: "Pre će biti da je Glorija nego bilo ko drugi".

"Glorija je bila 100% tamo dok je isprobavala haljine", nadovezao se još neko aludirajući na to da bi lik Sofije Vergare sigurno bio zaslužan za izbor haljine.

(Ona.rs)