"Muka mi je više da se izvinjavam što sam bogata i prelepa": Izjava Ketrin Zite Džons koja se i danas citira

N. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

"Milion dolara nije mnogo novca za ljude poput nas"

Foto: Profimedia/MA/Crystal Pictures

Ketrin Zita Džons je postala planetarno popularna zahvaljujući svom talentu i lepoti, jer uprkos popularnom verovanju - jedno ne mora da isključuje drugo. Njen brak sa filmskim velikanom Majklom Daglasom godinama je privlačio pažnju medija, najviše zbog starosne razlike, ali je par dokazao da je prava ljubav nesalomiva. Majkl se borio sa dijagnozom raka grla, Ketrin sa bipolarnim poremećajem, ali uprkos "spoticanjima" nastavili su da koračaju zajedničkim putem.

Ketrin nije prisutna na društvenim medijama i ne daje često intervjue, a kamoli izjave za medije. Zato, kada se oglasi, vest odjekne kao bomba - Ketrin je završila sa izvinjavanjem zbog svoje bajkovite sudbine.

- Nisam više skromna. Muka mi je od skromnosti. Treba li da mi bude žao što sam bogata, što sam udata za filmsku zvezdu. što ne izgledam loše? Ne, neću da se izvinjavam. Dosta mi je. Sve je dobro, zbog toga sam srećna, ali ne i skromna - poručila je.

Ovaj stav ne dolazi kao iznenađenje, ukoliko se podsetimo njene izjave iz 2003. godine:

- Milion dolara nije mnogo novca za ljude poput nas. Neki ljudi skupljaju umetnost, mi skupljamo kuće. Najgora stvar kada imaš mnogo kuća je trenutak kada birate autfit i shvatite da su vam cipele ostale u nekoj drugoj kući, prenosi "Pagesix".

(Ona.rs)