Plastična verenica najbogatijeg čoveka na svetu u Rimu pokazala izdanje u kakvom nismo naviki da je viđamo

M. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Bilioner je odlučio da izađe na romantičan dejt sa izabranicom

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bilioner Džef Bezos, osnivač kompanije "Amazon", prošetao je sinoć Rimom sa devojkom Loren Sančez.

Po svemu sudeći, ovaj gigant na svetskom tržištu zna da izabere romantičnu destinaciju za odmor, a sa najskorijih fotografija jasno je da su uživali u večernjoj šetnji do fontane di Trevi, pa produžili do restorana na večeru.

Loren Sančes radila je dugo kao novinarka i voditeljka, prateći najaktuelnija dešavanja i priče. Izveštavala je za nekoliko medijskih kuća u Americi, a vodila je i čueno plesno takmičenje "So You Think You Can Dance". Nekoliko puta je svrstavana u liste najlepših i najzgodnijih žena, koje plasiraju pojedini veliki magazini.

Loren je bila udata za holivudskog agenta Patrika Vajtsela, sa kojim ima ćerku i sina. No, 2018. godine otkrivena je njena afera sa biznismenom, Džefom Bezosom, dok su još uvek oboje bili u braku. Tako, on se razveo od svoje tadašnje supruge MekKenzi Skot, sa kojom je 25 godina bio u braku, još i pre svoje firme koja mu je donela bilione. U februaru 2019. godine, Bezos je objavio da su mu pretili za raskrinkavanje afere što je i doprinelo da se iste te godine Loren razvedi od Vajtsela.

Loren ume nekad da "zagolica" oči muškaraca svojim provokativnim izdanjima, ali smo bili u prilici da je vidimo i u poslovnim stilovima, koji joj odlično stoje.

(Ona.rs)