Ko je jedanaestogodišnjakinja koja intervjuiše holivudske face i nosi najskuplju dizajnersku garderobu?

N. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Tejlen je imala svoje prvo manekensko angažovanje kada je imala samo 18 meseci, nakon što je njena majka objavile fotografije na društvenim mrežama

Tejlen Bigs ima blizu 1,5 miliona pratilaca širom društvenih mreža, garderobu punu dizajnerske odeće i najpoznatije goste u emisiji. Tajlen ima samo 11 godina.

Tejlen, koja živi u Majamiju, intervjuisala je di-džeja Kaleda, Kris Džener, Rajana Rejnoldsa, Lili Kolins, mnogo dizajnera i drugih modnih ljudi. Ona je praktički veteran crvenih tepiha, pojavljuje se na svim događajima, od dodele MTV muzičkih nagrada do Superbola, redovna je na nedeljama mode u Njujorku i Majamiju, kao i širom Milana i Pariza.

Tejlenin otac, Džoš Bigs, kaže da je u velikoj meri napustio posao građevinskog izvođača u Majamiju da bi radio puno radno vreme kao pomoćnik svoje ćerke.

- Putujem sa njom gde god da krene, ja sam njena senka. Ljudi je vide kroz objektiv kamere, ali u stvarnom životu, ona je pre svega dete - rekao je.

Tejlen je imala svoje prvo manekensko angažovanje kada je imala samo 18 meseci, nakon što je njena majka, koja voli modu, Kolumbijka koja je došla u Sjedinjene Države kada je imala 13 godina, objavila njene slike na društvenim mrežama koje je primetila jedna reklamna agencija.

Ona sada vodi naloge njene ćerke na društvenim mrežama i nadgleda školovanje.

- Školu shvatamo veoma ozbiljno, ona je prioritet broj jedan - dodao je njen otac, a prenosi "NDtv".

Radili su celo leto kako bi Tejlen mogla da napravi dugu pauzu tokom uzastopnih nedelja mode u Milanu i Parizu, u septembru.

Džoš kaže da nema apsolutno nikakvog pritiska na Tejlen.

- Napustićemo svet mode za sekund. Nema sumnje u to, ako ona tako bude želela.

(Ona.rs)