O njenoj lepoti su sanjali, a onda je poželela da ostane mlada: Evo kako je izgledala pre silnih zahvata

M. P.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Sada je svet zna kao "Žena mačka"

Foto: PICHICHIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pre nego što je dospela u centar pažnje svojim izgledom i pre nego što joj je zauvek prikačen nadimak "Žena mačka", Džoselin Vildenštajn bila je žena zanosne lepote.

Ona je nekadašnja balerina, ali se krugu elite pridružila kada se udala za Aleksa Vildenštajna, poznatog trgovca umetninama. Milijarder je preminuo 2008. godine.

Iako je Džoselin i sama ušla u biznis svog nekadašnjeg supruga, nju svet zna po njenom licu i, nažalost, mnogi je smatraju "primerom preterivanja sa estetskim zahvatima". Katkad se pojavi u javnosti, pa ponovo obnovi krug negativnih komentara na mrežama.

Džoselin (82) nedavno je objavila, pa uklonila fotografiju sebe sa svojom ćerkom, uz koju joj je čestitala rođendan. Na fotografiji, mlada Džoselin drži u naručju Dajanu, dok je još bila beba. Međutim, svi su bili u šoku kada su videli kako je Džoselin izgledala pre silnih zahvata urađenih na licu. Njena prirodna lepota bila je očaravajuća.

dajanu i Aleka Juniora dobila je sa bivšim, pokojnim suprugom, koji je preminuo od karcinoma prostate. Od njega se razvela devedesetih godina, a njihov razvod su svi ispratili upravo zbog interesovanja koliko će novca dobiti nakon rastajanja.

Profit je bio težak dve i po milijardi, sa dogovorom dea svake godine dobija još sto miliona preko te sume. Kao razlog tome, Alek je svojevremeno naveo otkrivanje tajnih dogovora i afera.

Priče su se brzo širile u javnosti, ali jedna od jakih priča, u koje mnogi i dalje čvrsto veruju, da je Aleks ubeđivao svoju suprugu da radi operacije, kako bi izgledala "bolje, mlađe" i "privlačnije" kako za njega, tako za svet. To je on negirao kasnije.

- Bila je luda. Uvek sam sve poslednji saznavao. Misli da može da popravi svoje lice kao neki komad nameštaja. Koža tako ne funkcioniše. Ali, neće da sluša - rekao je on svojevremeno.

No, Džoselin je izjavila da njen bivši suprug "mrzi da bude sa starim ljudima", ali kaže da je nikada nije "terao" i da je uvek govorio kako izgleda mladoliko, a onda dodala:

- Sve dok jednog dana ne izgledaš dovoljno mlado.

Prošle godine, Džoslin je tvrdila da je "švorc" nakon što joj je Aleksova porodica ukinula prilive od 100 miliona dolara godišnje za namirenje za razvod. Prethodno je podnela zahtev za stečaj 2018.

- Imam ogroman problem sa njima. Potpuno su me isključili - rtekla je. Takođe je i dodala jednom da ima "nula dolara" na računu, ali su zato svi milioni u nekretninama i investicijama.

Pre tri godine je objavljeno da pravi dokumentarac o sebi i svojim načinima da zaradi novac. Sada želi da ispriča svoju priču i kako je izgradila biznis sa svojim verenikom.

(Ona.rs/NYPost)