Bili Ajliš se pokajala nakon priznanja da je biseksualka: Sada se kune da više neće pričati o ljubavnom životu

M. M.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Želela bi da fanovi nikada nisu saznali za njen privatni život

Foto: Tanjug/AP

Bili Ajliš je donela čvrstu odluku da svoj privatni život od sada drži u tajnosti. Ova 22-godišnja mega muzička zveda, koja je imala je kratku romansu sa frontmenom beda "Neighbourhood" Džesijem Raderfordom, ispostavilo se da je, prema sopstvenom priznanju, zapravo biseksualka, ali sada žudi za danima kada njene lične eskapade nisu bile javne.

U razgovoru za Vogue, Bili je izrazila žaljenje zbog toga što je previše podelila sa javnosti.

- Volela bih da niko ne zna ništa o mojoj seksualnosti ili bilo čemu o mom životu u vezi sa zabavljanjem. Nikad, ikada, ikada. I nadam se da nikada više neće - odlučno je izjavila:

- I nikad više neću pričati o svojoj seksualnosti. I nikada više neću govoriti o tome s kim izlazim.

Ova pevačica i ranije je govorila o pritiscima koje oseća kao mlada ženska slavna ličnost, opisujući svoj život kao stalnu borbu.

- Biti žena je stalni "rat", zauvek. Pogotovo kada ste mlada žena u očima javnosti. To je zaista nepravedno. Ispostavilo se da sam mlada, i da imam ceo život za gluposti koje mogu da radim - rekla je tad.

Bili je razmišljala o tome kako ju je slava primorala da prebrzo odraste, zbog čega se osećala kao da mora da živi kao da je mnogo starija. Od tada je shvatila da ne treba da žrtvuje svoju mladost.

- Možda zato što je moj život takav da sam morala da sazrim brzo, da sam zaboravila da sam još uvek tako mlada. Naglo sam se smirila na mnogo načina: živela sam svoj život kao da sam u svojim 70-im godinama, a da sam tek nedavno shvatio da to ne treba da radim - objasnila je ona.

Na svom putu samoprihvatanja, Bili se takođe borila sa svojim osećanjima, time ko je privlači i sa svojim identitetom, priznajući da se "nikada zaista nije osećala" kao devojčica.

- Nikada se nisam osećala kao žena, da budem iskrena. Nikada se nisam osećala poželjnom. Nikada se nisam osećala ženstveno. Moram da ubedim sebe da sam, lepa devojka, da se identifikujem "on/ona" i slične stvari, ali uzapravo se nikada nisam osećala kao devojka - priznaje ova mlada zvezda.

U međuvremenu, u nedavnom intervjuu sa Zejnom Louom, hitmejkerka je u jednom trenutku čak i "mrzela da pravi muziku".

- Fineas (njen brat i saradnik) je bio taj koji održava brod u pokretu u našem radu. Nekada se osećam kao da mrzim da pravim muziku, da ne želim da je pravim i ne volim da je pravim. To je frustrirajuće. To je iritantno. Volim što sam uspela i volim da izvodim. Volim kada je dobro, ali zaista sam se uvek mučila sa tim procesom - priznala je Ajliš.

Međutim, na kraju, prihvatila je savet svog brata da zauzme novi pristup svom poslu i kako kaže sada, po prvi put, "konačno uživa u procesu".

(Ona.rs)