Ovo je najlepša Makedonka: Tea će predstavljati našeg suseda na Mis univerzumu sledećeg meseca

B. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Severna Makedonija debituje na ovom planetarnom izboru

Severna Makedonija će ove godine debitovati u izboru za Mis univerzuma, kao samostalna država pod novim imenom. Izbor za najlepšu devojku iz ove bivše jugoslovenske republike održano je u utorak i saznali smo ime pobednice.

Titulu najlepše odnela je Tea Georgijevska (21) iz Kumanova i to u konkurenciji od 20 devojaka.

- Prijavila sam se na ovaj izbor da bih pomerila svoje granice i kako bih svima oko sebe dokazala da sam hrabra i da imam samopouzdanja. Volela bih da se unapred u svakom smislu, da naučim i razumem što više stvari - rekla je Tea, prenosi "Sloboden pečat".

Na izboru, koji je održan u prestonici Severne Makedonije, Tea je zablistala na sceni u prelepoj haljini sa vezenim plavim kamenjem i uveliko je počela da se priprema za takmičenje koje se održava 16. novembra u dalekom Meksiku.

Kao kriterijum koji je uzet u obzir, pored lepote, bili su i stav, hod, akcenat na izrazu, strani jezici koje devojke govore, ali i njihova svrha u životu i ideja kako da Severnu Makedoniju predstave svetu.

Ona je dobila i ugovor vredan 50.000 evra sa jednom turskom modnom agencijom.

Na njenom Instagram profilu nema mnogo fotografija, ali ono što se iz njih može zaključiti jeste da voli putovanja i druženje, kao i svaki mladi čovek.

(Ona.rs)