Lepa Novosađanka postala hit na internetu: "Dobro veče vatrogasci, samo da znate šta vidim"

J. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Snimak je mnoge nasmejao i za svega par dana ima više od milion pregleda.

Koliko su samo Novosađani fini - utvrdili smo još jednom. Sećate li se kada smo zimus to konstatovali u slučaju Novosađanke koja je fino i pristojno zamolila momka koji joj je obio auto da iz njega izađe? Mreže su se usijale, ljudi su joj se divili na hrabrosti i umeću racionalnog rasuđivanja u stresnom trenutku.

I evo, samo nekoliko meseci kasnije, sugrađanka te devojke se zatekla u Beogradu i rešila da svima pokaže da nijedan problem ne smemo tek tako zaobići. 

"Htela sam da prijavim da ovde u Beton hali, kod stepenica, da gori neka vatra pored kontejnera, i kontejner se bukvalno topi. Pa čisto eto da znate, ako imate neko slobodno vozilo da ugasi", izgovorila je ona na snimku koji je brzo postao viralan.

Snimak je mnoge nasmejao i za svega četiri dana ima više od milion pregleda.

A poziv je nasmejao i dežurnog čoveka iz vatrogasne koji se javio na telefon. Odmah ju je pitao, jer je naglasak "odao", zašto ona nije u Novom Sadu?

Ispod snimka ubrzo je osvanuo veliki broj komentara. Skoro svi su se složili da je ona "savestan građanin".

"Novosađani su Kanađani za Srbiju"; "Vojvođani su drugačije napravljeni"; "Kako je slatka i simpatična, bravo curo!"; "Barem je prijavila, nije samo stajala i snimala događaj", glase samo neki od mnogobrojnih komentara.

(Ona.rs)