Kejt Midlton nikada neće oprostiti Megan Markl: Sa Harijem se trudila da bude u kontaktu, zvala ga noću

J. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Izveštaji sugerišu da je Kejt u prošlosti ulagala napore da dođe do Harija

Megan i Kejt; Foto: James Whatling / MEGA / Mega Agency / Profimedia

Princeza Kejt Midlton navodno još uvek oseća duboku ogorčenost prema Megan Markl i princu Hariju nakon njihovog eksplozivnog intervjua sa Oprom Vinfri iz 2021. godine, prenosi "Njujork post".

- Kejt je povukla crtu - ne menja mišljenje o njima - rekao je izvor.

- Nikada se nisu izvinili za svoje laži. Ali Vilijamu je teže jer mu je Hari brat. Sve u svemu je užasna situacija - nastavio je.

Napetost između Harija i Vilijama je dobro poznata, posebno nakon Harijevog otkrića u svojim memoarima "Spare" da je ostao "potresen" nakon žestoke rasprave sa Vilijamom tokom samita u Sandringemu. Uprkos tome, postoje glasine da bi Vilijam mogao biti otvoren za pomirenje.

Foto: Andrew Parsons / Parsons Media / Zuma Press / Profimedia

- Ali Kejt smatra da su Hari i posebno Megan naneli dovoljno štete kraljevskoj porodici i da će učiniti još više štete ako budu vraćeni nazad - rekao je izvor za "Mirror UK".

Izveštaji sugerišu da je Kejt u prošlosti ulagala napore da dođe do Harija. Zvala je Harija kasno u noć, ohrabrujući ga da ostane jak kroz poteškoće.

- Kejt je bila u kontaktu sa Harijem da mu kaže da podigne glavu i da ne brine previše o ovim privremenim preprekama - rekao je izvor.

- Trenutno joj ga je veoma žao. Videti ga kako prolazi kroz sve ove neuspehe je veoma teško.

Tenzije između vojvode i vojvotkinje od Saseksa i kraljevske porodice eskalirale su tokom njihovog intervjua sa Oprom. Hari je izrazio razočaranje u svog oca, a Megan je navela da ju je Kejt rasplakala.

Intervju je takođe predstavio kraljevsku porodicu kao "rasno neosetljivu" prema Megan, birasnoj ženi, i njihovom sinu Arčiju.

(Ona.rs/Mirror/Hindustan Times)