Marijana Mićić proslavili ćerkin prvi rođendan: Njen centar sveta su Ana, Sena i Miloš

J. V.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Vikend je u njihovom domu protekao u slavlju

Foto: Instagram/micicmarijana

Voditeljka Marijana Mićić i njen suprug Miloš postali su prvi put roditelji krajem 2021. godine, kada je na svet došla Ana. Obožavana voditeljka tada je sve iznenadila vešću o trudnoći, a samo tri godine kasnije ona slavi rođendan i svojoj drugoj ćerkici.

Vikend je u njihovom domu protekao u slavlju, a mnogi prijatelji su Marijaninoj ćerki čestitali rođendan i poželili i m bezbroj ovako lepih trenutaka.

Iako se danas Marijanin sadržaj uglavnom bazira na uhvaćenim trenucima porodične sreće, svog izabranika Miloša Mićićeva je dugo skrivala, te su se retko zajedno pojavljivali na događajima.

Marijanin muž je producent, pa s obzirom da su iz iste branše, lako su našli zajednički jezik.

- Upoznali smo se slučajno, na hodniku. Ja sam bila gladna, on je nosio neku hranu pa sam ga primetila - izjavila je Mićićeva jednom prilikom za Blic i dodala:

- Miloš je divan momak i stvarno nije bilo potrebe da ga menjam. Ipak, on mene jeste promenio, ali ne namerno. Jednostavno, znao je da u svakom trenutku reaguje kada imam neke svoje žute minute, što je uticalo na moje dalje ponašanje. To važi za mnoge situacije u kojima sam ranije bila sebična, zahtevna, ljubomorna, posesivna, on je sve to sveo na minimum. Pozitivno utiče na mene, tako smo se našli i sve se desilo spontano.

Inače, kako pišu mediji, Miloš je sin Srđana Marjanovića, našeg čuvenog gitatiste i kantautora koji je bio popularan u periodu bivše Jugoslavije.

Marijana o majčinstvu

Marijana se po rođenju svoje prve ćerke nije oglašavala za medije, a u prvom intervjuu otkako se ostvarila u najlepšoj životnoj ulozi ona je otkrila kako su joj protekli prvi meseci sa naslednicom.

- U potpunosti je prisutan. Znala sam da će biti takav, ništa drugo nisam ni očekivala. Istina je da sam ja više sa ćerkom jer on radi, ali kada dođe s posla, rado je kupa i presvlači. Stalno pita: ”Mogu li ja?” i vidim da ga to raduje. Ja jedva čekam da on nešto hoće, on da ja nešto zatražim. Dobar smo tim – rekla je Marijana Mićić tada.

Kako je otkrila za magazin "Story", oduvek je bila "kontrol frik", ali ispostaviće se da to nije uticalo na njen odnos prema ćerki, u kome pokazuje smirenost.

- Kod mene sve mora da je na svom mestu, da se zna kad treba, kako treba, bukvalno u mraku znam gde mi u sobi šta stoji. Takva sam bila i ostala i nakon Aninog rođenja. Što se panike i strahova tiče, tu sam potpuno drugačija. Iznenadila sam sebe i porodicu smirenošću i ležernošću - otkrila je Marijana Mićić za "Story".

(Ona.rs/Blic/Story)