"Moja Jela": Putovanje kroz carstvo ukusa i neponovljivih predela Srbije

Predstavljamo vam serijal "Moja Jela", u kome lepa Jelena Knežević kulinarstvo dovodi do forme umetnosti

Kada pomislimo na kuvanje u prirodi, već se rađaju najlepše slike hrane i predela koji mirise i ukuse čine još lepšim. Samo na portalu Ona.rs vodimo vas kroz magične spojeve nesvakidašnjih krajeva Srbije i kuvanja kakvo mogu da prirede vrhunski profesionalci.

Predstavljamo vam serijal "Moja Jela", u kome lepa Jelena Knežević kulinarstvo dovodi do forme umetnosti.

"Moja Jela" je spoj umeća kuvanja i lepota Srbije, mirisa, ukusa i zvukova koji opuštaju i predstavljaju kulinarstvo na sasvim nov način. Simfonija nastala spojem cvrkuta ptica i zvukom spremanja hrane otvara nove vidike.

Kako izgleda kada se na oko 60 kilometara severno od Beograda, u selu Ečka, u čuvenom Kaštelu građenom u engleskom stilu početkom 19. veka, sprema tuna tataki? Egzotični japanski specijalitet na levoj obali Begeja priča svoju jedinstvenu priču.

Sve to moći ćete da pogledate u prvoj epizodi serijala "Moja Jela" od ponedeljka 29. avgusta, samo na portalu Ona.rs.

Kroz putovanje sa lepom Jelenom Knežević moći ćete da otkrijete mnoga blaga Srbije i da obogatite svoje kulinarsko umeće.

Pratite serijal "Moja Jela" samo na Ona.rs.

(Ona.rs)