Travellandova ponuda koja se ne propušta! 50% popusta za luksuzne hotele u Grčkoj, agencija radi i nedeljom!

A. V.
Vreme čitanja: oko 3 min.

Zamišljate li već sada kako se opuštate na prelepoj plaži ili istražujete čarobna grčka mesta? Onda ne gubite vreme, već grabite najpovoljnije ponude za odmor i to za luksuzne hotele u Grčkoj

Foto: Promo/ Travelland

Sezona letnjih odmora je u toku. Kako izabrati baš onaj smeštaj i destinaciju koja će najviše odgovarati vašim mogućnostima i potrebama? Pa, počnite od hotela koji pružaju komfor, sjajnu uslugu i u blizini su plaža. To je slučaj sa hotelima na popularnom poluostrvu Halkidiki. Ono što je ohrabrujuće jesu pristupačne cene za boravak tokom letnje sezone. Popuste do 50% za grčke hotele omogućila je agencija "Travelland" koja je već godinama sinonim za širok i kvalitetna izbor hotelskog smeštaja u Grčkoj.

Foto: Promo/ Travelland

Grčko poluostrvo Kasandra krije nekoliko sjajnih luksuznih hotela koji su dostupni i sada vrlo pristupačni. Jedan od njih je i hotel Ajul Luxury Hotel & Spa Resort 5*. Smešten uz obalu u slikovitom selu Agia Paraskevi, ovaj hotel savršeno se uklapa u okruženje prepuno blistavih pejzaža, kristalnih voda i šumovitih predela. Cena boravka u hotelu tokom leta je sada prava ekskluziva – na POPUSTU je od čak 50%. Ali to nije sve! Hotel je idealan za porodično druženje i zabavu pod suncem jer poseduje neodoljivi pravi AKVA PARK za decu koji počinje sa radom 25.06.2024. Dok deca jure niz tobogane, a odrasli uživaju u osvežavajućim napicima pored bazena, vaša avantura tek počinje. Dodatni benefit je i besplatan boravak za drugo dete. Usluga u hotelu je Ultra all inclusive.

Foto: Promo/ Travelland

Za odmor u pravom smislu te reči topla preporuka je hotel namenjen samo odraslim gostima Cora Hotel & Spa 5* (iako su deca starija od 12 godina dobrodošla i plaćaju kao odrasle osobe). Ovaj skriveni dragulj mira nalazi se tik uz tirkizne vode plaže Afytos koja se smatra jednom od najživopisnijih lokacija Halkidikija. Smešten između kristalno čistih voda Egejskog mora i blistavog neba, Cora Hotel & Spa odiše harmonijom mediteranskog duha i savremenog luksuza. Svaka soba i apartman predstavljaju oazu mira i udobnosti, dok se pogled na zalazak sunca sa terase pretvara u nezaboravno iskustvo za sva čula.

Foto: Promo/ Travelland

Hotel Alexandros Palace 5* nudi popust do 30% za savršen porodični odmor! Smešten na veličanstvenoj zelenoj lokaciji, samo 200 metara od prelepe plaže, ovaj luksuzni hotel pruža sve što vam je potrebno za nezaboravan boravak. Bogat i raznovrstan sadržaj hotela garantuje da vam nikada neće biti dosadno. Uživajte u vrhunskim bazenima, spa centrima, restoranima, sportskim aktivnostima i animacijama za decu.

Foto: Promo/ Travelland

AKCIJA: POLUPANSION PO CENI NOĆENJA SA DORUČKOM!

Ovakva ponuda se ne propušta kada je u pitanju Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort 5*. Hotel se nalazi u zapadnom delu poluostrva Sitonija, na sopstvenoj peščanoj plaži. Spa centar hotela Ammoa je mesto gde se telo i duša revitaliziraju. Gosti mogu uživati u širokom spektru tretmana. Doživite savršen spoj izvanrednih sadržaja i beskonačnih mogućnosti za uživanje do kraja letnje sezone.

Foto: Promo/ Travelland

Još jedan luksuzan i impozantan hotel zaslužuje vašu pažnju. U pitanju je Santa Wellness Resort 5* u mestu Agia Triada koji oživljava glamur aristokratskih turističkih odmarališta 60-ih. U isto vreme, to je oaza mira koja dolazi sa nenadmašnim stilom i izuzetnim gostoprimstvom. Na raspolaganju je polupansionska usluga i bogat sadržaj za goste različite starosne dobi. Cene boravka su snižene za 20%.

Svi zainteresovani za aranžmane mogu izvršiti rezervacije mesta na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Poslovnica radi radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h, ali i nedeljom od 10-17h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Ona.rs/PR)