Hrvatica na more ponela punjene paprike i suhomesnato, a u torbi za plažu čega nema: Već uštedela za novo more

J. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Pun frižider u apartmanu i puna torba za plažu!

Hrvatska influenserka Melita Matičević Vukasović, započela je svojim videom neočekivanu raspravu o nošenju hrane na letovanje. U svom videu sa "TikToka", Melita je pokazala sve obroke koje je pripremila kod kuće kako bi uštedela tokom letovanja.

- Za mene, odlazak na more ove godine je kao privilegija za najbogatije ljude. I uopšte se ne stidim zbog toga, opskrbili smo se i stvarno smo se pripremili sa domaćom hranom i poneli smo dosta toga sa sobom na more - objasnila je u svom videu, prikazujući šta je sve spremila - od grickalica do punjenih paprika, sira, voća i povrća.

U posebne posude koje se mogu vakuumirati spakuvala je kuvane obroke, suhomesnate proizvode, kao i sveže namirnice. Nešto od toga je za nošenje i grickanje na plaži, a nešto da cela njena porodica ruča u apartmanu.

- Uštedeli smo dosta novca na plaži, već smo rezervisali sledeće letovanje i jeli smo sveže i domaće. Neka ko kaže šta god hoće, uštedeli smo novac i dobro se hranili na moru - zaključila je.

Njena objava je privukla pažnju mnogih. Bilo je onih koji nisu podržali njen način letovanja. Većina misli da je ovako nešto ponižavajuće i da "neko ko ovoliko mora da se muči ni ne treba da ide na more".

"Svako radi kako hoće, ali ja volim da probam hranu iz mesta u koje putujem", "A gde su pašteta i paradajz?", napisali su neki korisnici koji nisu bili oduševljeni time što Melita svašta nosi na plažu.

Sa druge strane, bilo je i onih koji su podržali Melitinu ideju, pa su joj uputili pohvale za ideju, realizaciju, uštedu, a naposletku i trud koji je značio celoj porodici.

(Ona.rs)