Sonja je platila sobu sa prelepim pogledom na more, a kad je izašla na terasu bukvalno se skandalizovala

Vreme čitanja: oko 1 min.

Samo je htela da uživa na produženom vikendu sa partnerom

Foto: Instagram/sonnyloops

Kada rezervišemo putovanje na primorju, mnogima je bitno da imaju lep pogled na more. Terasa sa pogledom na more i plažu uveče može biti umirujuće, i upravo je to tražila i influenserka Sonja Denig (28). Nažalost, to nije i dobila.

Kada je došla na produženi vikend, ušla u smeštaj u Vesterlandu na nemačkom ostrvu Silt u Severnom moru, koji je rezervisala "sa pogledom na plažu", dočekalo ju je jako neprijatno iznenađenje.

Kada je bolje pogledala "pogled", shvatila je da joj dah oduzima veliki plakat mora koji je okačen preko prozora u sobi, piše "Daily Mail". Ona je rešila da to zabeleži i snimkom jer želi da pomeranjem kamere pokaže situaciju u kojoj se našla.

- Tako smo se zeznuli. Mislili smo da imamo strava pogled, ali to je bila varka - rekla je Sara koja je na kratki predah od obaveza došla sa partnerom.

Ipak, unela je ona i malo vedrine u ovu situaciju jer kaže da i "kad se probudiš u pola noći, zapravo ti je dan jer gledaš more po danu".

Snimak je na njenom "TikTok-u" pregledalo preko 3 i po miliona korisnika ove društvene mreže izazvavši lavinu komentara.

(Ona.rs)