HOTEL NA PLAŽI: Možda ste se već "brčnuli" u pravoj Veneciji, ali na obali Antalije, čeka vas prava plaža

A. V.
Vreme čitanja: oko 3 min.

Antalija je jedno od najposećenijih letovališta južne Turske, koje krase duge, peščane plaže, tirkizno more i luksuzni hoteli

Foto: Promo/ 1A Travel

Ova dvomilionska metropola, zahvaljujući svojoj mediteranskoj klimi i fascinantnim plažama, već godinama privlači nove posetioce i vraća one stare. Kao druga najposećenija destinacija u Turskoj od strane turista, predstavlja srce turizma Turske i glavni grad Antalijske regije.

Baš tu, u Antaliji, u mestu Kundu, na svojoj plaži na oko 20km od centra grada i oko 15km od aerodroma Antalija nalazi se hotel o kome danas pišemo.

Venezia Palace Deluxe Resort 5* je "mala Venecija", sa kopijom trga Svetog Marka. Hotelski kompleks zauzima 117.000m2 i nalazi se na plaži. Poseduje 538 soba, 1 kraljevski apartman i 2 vile. Sve sobe su renovirane 2013. godine. Pored glavnog restorana, gostima su na raspolaganju snack restoran, 4 à la carte restorana (italijanski, riblji, turski i meksički), 10 barova i 2 diskoteke.

Za decu je tu mini club, igralište, bazeni sa i bez tobogana, mini disco, dečiji meni. U hotelu postoji opcija i korišćenja usluge čuvanja dece, koja se dodatno plaća.

Hotel poseduje privatnu, peščanu plažu. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se ne plaćaju. Paviljoni na plaži su uz doplatu.

Sve sobe u hotelu Venezia Palace Deluxe Resort 5* imaju: kupatilo, klima uređaj, mini bar (voda, sokovi i pivo), ketler, TV, sef, fen za kosu. Standard sobe su površine oko 25 m² i sve imaju balkon. Nalaze se u blokovima San Marco i Santa Maria. Eco sobe su površine oko 25m², imaju pogled na baštu i nemaju balkon. Castello sobe su površine oko 28m², sve imaju balkon i nalaze se u bloku Castello. Usluge poput room service, korišćenje telefona, interneta i ostalo van koncepta, u ovom hotelu su uz dodatnu doplatu.

Usluga u hotelu je All inclusive, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna supa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, dečiji bife, kolači, pite, užina, palačinke, sladoled u raznim delovima hotela u različito doba dana.Uz dodatnu doplatu: à la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća. Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.

Venezia Palace Deluxe Resort 5* ima na usluzi i servis za pranje i sušenje veša, frizerski salon, salon lepote, doktora, službu rent-a-car, šoping centar i nargila bar. Sve navedene usluge su dostupne uz doplatu.

Hotel poseduje otvoreni i zatvoreni bazen, otvoreni i zatvoreni jacuzzi bazen, otvoreni i zatvoreni dečji bazen, 7 tobogana za odrasle i 4 tobogana za decu. Od ostalih aktivnosti gostima je na raspolaganju stoni tenis, mini fudbal, teniski teren, odbojka na pesku, košarka, aerobic, razne dnevne i večernje animacije.Svi sportovi na vodi, škola za ronjenje, teniski tereni i tereni za mini fudbal sa osvetljenjem i ostalo van koncepta, takođe su na raspolaganju gostima, ali uz dodatne troškove.

Na raspolaganju su i određeni sadržaji poput turskog kupatila (hamam), saune, fitness centra, dok se neki drugi, poput masaža, tretmana za negu lica i tela, jacuzzi-ja, mogu takođe koristiti u toku boravka uz određenu doplatu,.

Peščane plaže i izuzetni hoteli, očekuju vas i na drugim destinacijama iz ponude, gde je u septembru moguće letovati i to možda i kvalitetnije, bez većih gužvi i previsokih temperatura – Tunis ili Egipat. Za sve navedene opcije, možete uraditi online rezervaciju, a za neophodne informacije i dodatna pitanja, na raspolaganju je call centar 011 655 78 00.

(Ona.rs/PR)