Jelena Đoković nas oduševljava svojim KOLAČIMA! Evo kako da ih napravite i vi (RECEPT) (FOTO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pre neki dan, Jelena Đoković je na instagramu objavila fotografiju jednog neobičnog kolača. Iako tako ne deluje na prvi pogled, pravi se vrlo lako. Evo recepta

Supruga najboljeg tenisera na svetu, Jelena Đoković, poznata je po tome da se sprema vrlo zdravu i ukusnu hranu. Takav je i ovaj kolač, čiju sliku je nedavno postavila na svom Instagramu.

Naslovna strana o kojoj se priča: Jelena Đoković iznad Ekvadora (FOTO)

Kada se Jelena Đoković pojavila u SVETLUCAVOJ HALJINI, svi su bili oduševljeni! (FOTO)

Jelena je oduševljena ovim kolačom, a, kako prenosi portal 24sata recept je više nego jednostavan.

Potrebno je:

– 200 g kakao putera

– 2 kašike kokosovog ulja

– 150 g kakao praha

– 3 kašike javorovog sirupa

– 1 kašičica lecitina

– prstohvat soli

Za sloj od bele čokolade potrebno je: – 100 g kakao putera – 1 kašika kokosovog ulja – 3 kašike javorovog sirupa – 1 kašičica lecitina

Priprema:

Istopite kakao puter i ulje, pa u to dodajte sve preostale sastojke. Dobijeno "testo" podelite na dva dela, pa u jedan dodajte nekoliko kašika kokosovog ili bademovog mleka. Promešajte dobro.

Za sloj od bele čokolade, istopite puter i ulje, dodajte preostale sastojke i sve dobro promešajte. Sad imate tri činije sa tri različita "testa". Ostavite ih da se prohlade i malo stegnu, a zatim u kalupe za mafine sipajte po jednu kašiku od svake mešavine, tako da se pomešaju kao na slici. Ostavite u zamrzivaču 30 minuta, a onda - uživajte u slatkišu bez šećera!

(Telegraf.rs)