Uskršnji trik koji svaka domaćica mora da zna - evo kako da vam žumance uvek bude u sredini kuvanog jajeta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Isprobajte ovaj trik za Uskrs

Poznata kuvarica Najdžela Loson poznata je po svojim ukusnim receptima koji svaki put ispadnu kao mala remek dela.

Međutim, nije lako uvek dobiti savršeno ukusno jelo koje ujedno izgleda i savršeno.

Ipak, zahvaljujući malim trikovima, Najdžela uspeva da svaki put dobije savršen rezultat.

A prilikom spremanja punjenih jaja, Najdžela je naišla na malu fusnotu koja joj je bila pravo otkrovenje jer je saznala kako da joj žumance uvek bude u sredini jajeta kada ga kuva.

Foto: Foter/Flickr/I Believe I Can Fry

Trik je u tome da preko noći ostavite jaje da stoji po strani u frižideru.

Kada jaje više ne stoji uspravo, žumance menja svoju poziciju i pluta prema centru.

- Ovo nije 100 odsto precizno rešenje, ali sam primetila da pravi veliku razliku ako želite da imate savršeno kuvano jaje, objasnila je Najdžela.

(Telegraf.rs)