Džesika Simpson se prepolovila nakon treće trudnoće, a sve zahvaljujući ovom receptu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Recept za topljenje kilograma...

Foto ilustracija: Telegraf/David Livingston/Getty Images

Pevačica i glumica Džesika Simpson (39) smršala je 45 kilogama, a novom linijom pohvalila se na Instagramu i šokirala fanove.

Pevačica i glumica se tri puta porđala, a u trećoj trudnoći imala je više od sto kilograma. Uspela je za šest meseci da se prepolovi, pa sada ima, verovali ili ne, nekih 65 kilograma.

Do željene kilaže i mršavljenja pomogao joj je recpt koji je otkrila i nakon što je doterala liniju posle drugog porođaja.

U pitanju su pečena jaja i povrće na italijanski način.

Sastojci:

- 500 g paradajza

- 1 crvena paprika

- 1 tikvica

- 1 glavica crnog luka

- 2 čena belog luka

- 4 jajeta

- parmezan po želji

- začini: sušeni bosiljak, so, biber

Foto-ilustracija: Pixabay.com

Priprema:

Povrće iseckati na komade, crni luk po dužini, beli luk izgnječiti i sve sastojke, osim jaja i parmezana, grilovati u tiganju 30 minuta uz povremeno mešanje.

Zatim presuti u posudu za pečenje. Napraviti četiri udubljenja i u svako sipati po jedno jaje, koje treba posuti parmezanom. Pecite najviše 25 minuta, u rerni ugrejanoj na 200 stepeni.

Ovaj obrok sadrži samo 157 kalorija, a recept se odnosi na četiri porcije.

(Telegraf.rs)