Neverovatan trik za nikad ukusniji tost-sendvič: Sve vreme pravimo grešku sa maslacem

Vreme čitanja: oko 1 min.

Savet za tost-sendvič iz snova

foto: pixabay.com

Tost-sendvič više nije samo doručak - volimo ga u svako doba dana, a gotovo da ne postoji neka njegova varijanta koja nam se ne dopada.

Dok većina nas tost-sendvič pravi tako što stavi sir između dve kriške hleba, a spolja ga namaže maslacom, gastronomi kažu da postoji još jedan trik da bi sendvič bio ukusniji.

Naime, potrebno je prvo da istopite maslac, a potom natopite obe kriške hleba u njemu i posebno ih prepržite u tosteru kako bi obe strane hleba bile krckave.

To bi trebalo da traje čitavih 30-ak sekundi, a onda tek normalno postavite sir između kriški hleba i pecite sendvič na uobičajeni način.

Verujte nam, ništa ukusnije niste probali.

Prijatno!

Video: Ovo je sendvič za svinj... Nećemo nikoga da vređamo mada bi ga neki od nas smazali

(Telegraf.rs)