Da l' je palačinka il' je pica? Recept za neodoljiv specijalitet koji se pravi bez trunke brašna!
0
Vreme čitanja: oko 1 min.
Testo od krompira koje će vas oduševiti!
Foto: Youtube/Printscreen/ 쿠킹하루 Cooking Haru
Palačinka punjena prelivima za picu bez brašna idealan je obrok za doručak, užinu ili večeru.
Sastojci:
- 3 krompira (srednje veličine)
- 2 viršle
- 1/4 luka (mala veličina) 1/4
- 1-1,5 kašike paradajz sosa
- Mocarela sir
- 2-3 kašike krompir skroba
Priprema:
Skuvajte, na kocke iseckan krompir i ostavite da se malo prohladi. Iseckajte viršle na tanje kolutove, crni luk, pa sve to pomešajte sa paradajz sosom i narendanim kačkavaljem i dodajte začina po želji.
Krompir ispasirajte, posolite i dodajte koju kašiku skroba, a zatim dovojite, kao testo, deo i napravite udubljenje gde ćete staviti nadev.
Zatvorite "bombicu od testa" i blago je pritisnite. Postupak ponovite do utroška materijala. Punjene knedle koje ste formirali ispecite sa obe strane na vrelom ulju.
Prijatno!
(Telegraf.rs)