Burger koji je podelio internet: Jedni oduševljeni, drugi zgroženi i tvrde da ga nikad ne bi probali

Vreme čitanja: oko 1 min.

Video-snimak pravljenja ovog burgera pregledan je više od 75.000 puta za samo 24 časa, ali su reakcije bile podeljene

Foto: Pixabay

Kreatorka sadržaja na društvenoj mreži TikTok, Australijanka Aje, izazvala je pravu lavinu komentara kada je podelila recept za čizburgerg, za koji je, umesto lepinje, upotrebila kriške paradajza.

Aje, koja vodi nalog za kuvanje, pažljivo je pripremila burger i naslagala topljeni sir, salatu, sos, luk, kisele krastavčiće, između dve velike kriške paradajza, što je privuklo veliku pažnju korisnika ove društvene mreže.

Dok je testirala svoje jelo, prilično je uživala, a tvrdi kako je veoma ukusno.

- Malo je nezgodno da se jede, ali ako volite paradajz, mislim da bi trebalo da probate. Zapravo, mislim da je veoma dobar - rekla je Aje.

Ovu Tiktokerku inače prati više od 600.000 ljudi, a pošto se velika bura podigla oko njene verzije burgera, detaljno je pokazala kako ga priprema.

Video je pregledan više od 75.000 puta za samo 24 časa, ali su reakcije bile podeljene.

Dok je jednima krenula voda na usta, drugi su bili nezadovoljni.

- Ne, nema šanse da bih jeo ovo ovako. Uz burgere ide i hleb - napisao je jedan korisnik dok je drugi dodao, čak i da voli paradajz, burger nije burger bez hleba.

Jedna žena rekla je da obično umesto hleba koristi zelenu salatu, ali da će rado probati i paradajz u te svrhe.

- Jako često jedem ovako, budući da mi ne prija hleb, ovo je odlična zamena - prokomentarisala je druga.

Jednoj od korisnica zasmetalo je što je ovaj burger prilično neuredan, a Aje joj je odgovorila da što neurednija to ukusnija hrana.

(Telegraf.rs)