Savršenstvo zalogaja: Čokoladni kolač koji se topi u ustima
0
Vreme čitanja: oko 1 min.
Pogledajte recept za neodoljiv dezert
Ovo je kolač koji se služi u svim prilikama.
Toliko je lagan da se doslovno topi ustima.
Bilo da ga pravite za svečanu večeru ili uz neobavezeni branč, nećete pogrešiti.
Za pripremu ovog dezerta trebaće vam:
- 145 gr istopljenog putera
- 360 gr šećera
- 120 gr brašna
- 60 gr kakao praha
- 3 jaja
Način pripreme:
Sve sastojke pomešajte. Dobijenu smesu mešajte dok ne postane homogena. Sipajte je u pleh, pa ubacite u rernu.
Pecite na 160 stepeni oko 35 minuta.
Kada se kolač ohladi, pospite ga šećerom u prahu i uživajte.
Detaljan recept pogledajte u videu na početku teksta.
Video: Dezert gotov za 10 minuta: Od starih banana do sočnog kolača
(Telegraf.rs)