Recept za najpoznatija pohovana pileća krilca na svetu: Od sada ih možete spremati u svojoj kuhinji
Ovim jelom oduševićete sve one kojima ga poslužite
Više ne morate da idete u restorane brze hrane da biste uživali u najpopularnijim pohovanim pilećim krilicima na svetu.
Od sada ih možete spremati sami u svojoj kuhinji. Možete ih praviti kao glavno jelo ili poslužiti uz lagani branč.
Za koju god varijantu da se odlučite jedno je sigurno, fasciniraćete i porodicu i prijatelje pa i sebe same.
Predstavljamo vam recept koji ćete iznova i iznova spremati.
Biće vam potrebni sledeći sastojci:
- Pileća krilca
- Usitnjeni kornfleks
- Kukuruzno brašno
- Dva jaja
- Mleko
- Ulje
Način pripreme:
Pileća krilca isecite. U jednu posudu sipajte kukuruzno brašno, u drugu usitnjeni kornfleks.
U treću posudu sipajte umućena jaja, a potom i mleko. Zagrejte ulje. Krilca umačite prvo u smesu od jaja i mleka, potom u brašno i na kraju u kornfleks. Nakon toga krilca pecite u ulju dok ne porumene.
I gotovo je, ostalo je samo još da poslužite i uživate.
Detaljan recept pogledajte u videu na početku teksta.
(Telegraf.rs)