Recept za najpoznatija pohovana pileća krilca na svetu: Od sada ih možete spremati u svojoj kuhinji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovim jelom oduševićete sve one kojima ga poslužite

Više ne morate da idete u restorane brze hrane da biste uživali u najpopularnijim pohovanim pilećim krilicima na svetu.

Od sada ih možete spremati sami u svojoj kuhinji. Možete ih praviti kao glavno jelo ili poslužiti uz lagani branč.

Za koju god varijantu da se odlučite jedno je sigurno, fasciniraćete i porodicu i prijatelje pa i sebe same.

Predstavljamo vam recept koji ćete iznova i iznova spremati.

Biće vam potrebni sledeći sastojci:

- Pileća krilca

- Usitnjeni kornfleks

- Kukuruzno brašno

- Dva jaja

- Mleko

- Ulje

Način pripreme:

Pileća krilca isecite. U jednu posudu sipajte kukuruzno brašno, u drugu usitnjeni kornfleks.

U treću posudu sipajte umućena jaja, a potom i mleko. Zagrejte ulje. Krilca umačite prvo u smesu od jaja i mleka, potom u brašno i na kraju u kornfleks. Nakon toga krilca pecite u ulju dok ne porumene.

I gotovo je, ostalo je samo još da poslužite i uživate.

Detaljan recept pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Brzo, lako, jeftino: Za ovaj recept vam trebaju tost, čokolada i tiganj, a ukus je neprocenjiv

(Telegraf.rs)