Najhsrkaviji krompir koji se najlakše pravi: Recept za jelo u koje ćete se zaljubiti na prvi zalogaj

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lako se pravi, a ukus je neverovatan

Verujemo da će recept koji smo danas izdvojili za vas naći svoje mesto u vašem kuvaru.

Šta više, sigurni smo da ćete već posle prvog zalogaja zgrabiti olovku i prepisati uputsvo za pravljenje ovog fenomalnog, hrskavog krompira.

Omiljen u svakoj kuhinji, krompir pripremljen na ovakav način će uneti nešto novo na vašu svakodnevnu trpezu.

Sastojci:

  • krompir
  • ulje
  • so
  • biber
  • peršun
  • majonez
  • ojster sos

Priprema:

Krompir isecite prema uputsvu sa videa, pa pržite u dubokom ulju, najmanje 15 minuta.

Ispržen krompir pospite morskom solju.

U činiji napravite umak od majoneza, bibera, ojster sosa i peršuna.

U spoju sa isprženim krompirom umak daje odličan ukus.

I dok kažete keks, hrskavi krompir biće na vašem stolu.

Uživajte!

Detaljan recept i način pripreme ovog jela pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Nećete pogrešiti: Ako ne znate šta danas da skuvate, probajte zapečeni krompir sa kačkavaljem

(Telegraf.rs)