Kajgana kakvu do sada niste probali: Klasičan recept odlazi u prošlost
0
Vreme čitanja: oko 1 min.
Nema sumnje da će vam se dopasti
Retko koja osoba ne voli jaja. Mogu se jesti za svaki obrok, mogu se spremati na milion načina i ukusna su u svakoj varijanti.
Mi smo nedavno otkrili neuobičajen recept za mućena jaja i rešili da ga podelimo sa vama.
Sastojci:
- jaja
- mleko
- začini
- kačkavalj po izboru
Priprema:
Jaja umutite kao da pravite kajganu.
Dodajte mleko, pa još malo promešajte.
U vatrostalnu posudu stavite kocku putera, pa dodajte mućena jaja, te pospite rendanim kačkavljem.
Pecite u rerni oko 20 minuta.
Kada je gotovo, sipajte još malo kačkavalja.
Uživajte.
Detaljno uputvo za pripremu ovog jela pogledajte u videu na početku teksta.
Video: Od sada ih možete spremati u svojoj kuhinji: Recept za najpoznatija pohovana pileća krilca na svetu
(Telegraf.rs)