Kajgana kakvu do sada niste probali: Klasičan recept odlazi u prošlost

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nema sumnje da će vam se dopasti

Retko koja osoba ne voli jaja. Mogu se jesti za svaki obrok, mogu se spremati na milion načina i ukusna su u svakoj varijanti.

Mi smo nedavno otkrili neuobičajen recept za mućena jaja i rešili da ga podelimo sa vama.

Sastojci:

  • jaja
  • mleko
  • začini
  • kačkavalj po izboru

Priprema:

Jaja umutite kao da pravite kajganu.

Dodajte mleko, pa još malo promešajte.

U vatrostalnu posudu stavite kocku putera, pa dodajte mućena jaja, te pospite rendanim kačkavljem.

Pecite u rerni oko 20 minuta.

Kada je gotovo, sipajte još malo kačkavalja.

Uživajte.

Detaljno uputvo za pripremu ovog jela pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Od sada ih možete spremati u svojoj kuhinji: Recept za najpoznatija pohovana pileća krilca na svetu

(Telegraf.rs)