Kako da sami, mnogo jeftinije, napravite suši voljenoj osobi za Dan zaljubljenih?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako izgeda suši po recepturi odbojkaškog trenera Edina Škorića

Dan zaljubljenih, vreme kada svi žele što originalnije da proslave ljubav, može biti odlično polje za demonstraciju vaših kulinarskih veština. Naravno, sve u cilju toga da obradujete voljenu osobu.

Ukoliko, pak, i ne praznujete 14. februar, već svaki dan koristite da uživate u zajedničkim trenucima sa svojom drugom polovinom, evo načina kako možete da priredite lepe zajedničke trenutke.

Zašto je suši, jelo staro hiljadama godina, i dalje toliko privlačan i kako da ga u svom domu pripremite poput profesionalca, ali mnogo povoljnije nešto što biste ga platili u restoranima, pogledajte u videu na početku teksta.

U pripremi je nov format TV Telegraf - "VIP kuhinja, jedino online mesto gde poznati kuvaju nepoznato", a gost u pilot emisiji bio je odbojkaš Edin Škorić. Nama se snimanje toliko dopalo (posebno na kraju, kada smo degustirali specijalitet koji je tema dana) da smo morali probnu emisiju da podelimo sa čitaocima i gledaocima.

BONUS VIDEO: Kako spremiti savršeni pirinač, ali stvarno

(Telegraf.rs)