Zapečeni pica-kaneloni odmah izmame osmeh na lice: Probajte i oduševićete se brzim ručkom

M. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Sam miris će vas zavesti, a ukus definitivno osvojiti

Foto:Shutterstock

Ukoliko vam ponestaje inspiracije za ručak, danas se prepustite da ovaj recept "radi za vas".

Zapečeni pica-kaneloni svideće se svima, a njihova brza priprema samo će vam biti užitak. Pasta je "zalivena" bogatim sosom, a kada se sve zapeče u rerni sa topljenim sirom, serviraćete pravu fantaziju na vašoj trpezi.

Sastojci za zapečene pica kanelonije:

  • 250 g kanelona, jedna kutija
  • pelat
  • origano
  • 200 g pečuraka
  • 200 g naseckane šunke 
  • 1 srednja glavica crnog luka
  • 200 g narendanog kačkavalja
  • 100 g narednane mocarele

Priprema zapečenih pica kanelonija:

Pripremite vatrostalnu činiju i malo je nauljite.

Propržite naseckanu šunku i sa crnim lukom i pečurkama, pa napunite kanelone.

Ređajte ih u činiju, a potom prelijte pelatom sa malo dodate vode i pospite origano.

Ubacite u rernu da se peče na 220 stepeni 25 minuta, po potrebi smanjite vatru.

Pred kraj dodajte narendani kačkavalj i mocarelu i ostavite da se otope, pa servirajte.

Prijatno!

(Ona.rs)