Zahtev ove majke pred sam porođaj pokrenuo raspravu: "Kako je moguće da je ovako opuštena"

Ova mama nije usamljen slučaj. Na društvenim mrežama i duge žene objavljuju videe šminkanja pred porođaj

Odluka nekih žena da se šminkaju neposredno pred porođaj dovela je do desetine viralnih video snimaka, kao i dosta debata na tu temu.

Činjenica da neke buduće majke žele da budu našminkane na svom porođaju izaziva diskusiju na društvenim mrežama, piše "News.com.au".

Kako je izvestio "Foks Njuz" na Tik Toku pod terminom "šminka za porođaj" dobija se na desetine viralnih video snimaka koji prikazuju žene kako nanose šminku na lice u bolničkim krevetima dok čekaju da im bebe dođu na svet.

Rijaliti i TV zvezda Hajdi Montag (36) otišla je korak dalje i unajmila profesionalnog šminkera kada se pripremala za rođenje svog sina u novembru 2022. godine što je i dokumentovala na Tik Toku.

Video koji traje 15 sekundi pregledan je više od 6.9 miliona puta, a prikazuje trudnicu koju šminka profesionalna šminkerka dok ona jede, a prisutni su i profesionalni fotograf kao i njen suprug.

Dok su jedni komentatori mislili da je ovo previše, drugi su rekli da je odlična ideja što je poželela da se sredi i ovekoveči ovaj momenat profesionalnim fotografijama.

Jedna medicinska sestra je rekla da je samo ušla i izašla iz ovog videa i da ne bi dalje komentarisala.

S druge strane mnogi su bili oduševljeni koliko je buduća mama bila opuštena, mirna i raspoložena pred najveći događaj u životu.

Ova mama nije usamljen slučaj. Na društvenim mrežama i duge žene objavljuju videe šminkanja pred porođaj i u tome ne vide ništa loše sem načina da se opuste i da rade nešto što vole.

Kakvo je vaše mišljenje o ovom trendu?

Video: Devojka se šminkom potpuno transformiše: Ponosna je što tako privlači muškarce

(Ona.rs)