• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

mts pokrenuo Fejsbuk kampanju „Razmisli“ za unapređenje digitalne pismenosti

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kampanja „Razmisli“ osmišljena je kao odgovor na sve prisutniji problem nesmotrenog deljenja osetljivih informacija na društvenim mrežama

  • 0
mts kampanja „Razmisli“ Foto: mts promo

U svetu u kojem su društvene mreže postale neizostavni deo svakodnevnog života, mts prepoznaje važnost edukacije svojih korisnika i pratilaca. Zbog toga je pokrenuo novu Fejsbuk kampanju pod nazivom „Razmisli“, sa ciljem podizanja svesti o digitalnoj pismenosti i sigurnosti na društvenim mrežama.

Kampanja „Razmisli“ osmišljena je kao odgovor na sve prisutniji problem nesmotrenog deljenja osetljivih informacija na društvenim mrežama.

U eri gde je deljenje trenutaka iz svakodnevnog života postalo uobičajeno, važno je podsetiti korisnike na posledice koje mogu nastati nepromišljenim objavljivanjem fotografija na kojima su, na primer, vidljive avionske karte, platne kartice i slični osetljivi podaci.

mts kampanja „Razmisli“ Foto: mts promo

Kroz niz informativnih i edukativnih objava, mts će pružiti korisnicima praktične savete i primere kako da se zaštite od potencijalnih pretnji. Fokus kampanje je na podizanju svesti o rizicima koji prate nepromišljeno deljenje informacija i na edukaciji korisnika kako da bezbedno koriste društvene mreže.

mts kampanja „Razmisli“ Foto: mts promo

mts poziva sve korisnike da se pridruže kampanji „Razmisli“, da se informišu, dele saznanja sa drugima i zajedno doprinesu sigurnijem digitalnom okruženju. Kampanja se može pratiti na mts Facebook stranici da bi se saznalo kako zaštititi lične podatke i kako obezbediti sigurnost u digitalnom svetu.

(Ona.rs / mts)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Vetar zategao široku haljinu i pokazao divan stomak Marije Kilibarde

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Budi jaka