• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ispovest tužne Srpkinje: Zar sam ja najnepoželjnija žena u Srbiji?

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Rekla je da će njena "misao sigurno izazvati lavinu komentara" - i tako i bi

  • 0
Nesrećna tužna žena, mobilni telefon Foto: Shutterstock

Veliku debatu na mreži "Threads" pokrenula je jedna ispovest korisnice, koja je iskreno podelila svoje viđenje "problema".

Naime, ona je žena koja ima više od 35 godina i živi bez porodice i dece, što je, kako kaže, u njenoj okolini "mana".

- Jedna moja misao koja će sigurno izazvati lavinu komentara. Kako sam ja žensko sa 35+ postala najnepoželjnija osoba u državi jer sam sama i nemam porodicu i decu. Zašto se u žene poput mene upire da smo karijeriste i da nismo želele porodicu? Zašto se generalizuje?

Ja sam želela i želim sve to, ali nikad se nije desilo da sa druge strane stoji neko ko želi isto sa mnom - navodi ona.

Takođe, dodala je i da je radila sedam godina u prosveti i govorila je o svojoj plati koja je od 8.000 dinara došla za to vreme do 42.000.

- Odlazak na more sa tom platom je bio misaona imenica. Uzimao se kredit da se pokrije put, smeštaj i džeparac za Grčku. Danas jesam uspešna i toliko ponosna na sebe gde sam dogurala i kako sam se spasila prosvete, ali na tom putu oni muškarci koji su bili sa mnom su se povukli, jer moj uspeh je njih činio malima. Mene nikada nije zanimalo ko koliko zarađuje i ima - njih jeste - nastavila je.

Post by @beauty_dunja
View on Threads

Zato, ona poručuje da ne treba generalizovati i nazivati sve koji se nisu ostvarili u tom dobu kao roditelji i supružnici "karijeristima". Dodala je da, ako to što je želela dobru platu nju opisuje upravo tako, onda će se pomiriti sa tim.

- Samo napred. Zovite me kako hoćete. Ja ovaj svoj put ne bih menjala i kad bih mogla jer sam sve sama stvorila i sve zaslužila. I danas sam srećna i zadovoljna i bez onoga što vi mislite da me određuje kao srećnu ženu - za kraj je napisala korisnica "beauty_dunja".

Velika debata, kao što je i sama najavila, odvila se u komentarima. Mnogi misle da žene koje ne ćute za ove stvari "traže pažnju", što se vidi i po komentaru:

- Niko vas ne pominje, niti upire prstom, već se same javljate da budute u centru pažnje. Još ćete i neka svoja prava tražiti - napisao je jedan korisnik ispod njene objave - verovatno ponosan ovim rečima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Jovanka je već 11 godina vulkanizerka: “Ruke se operu, obraz nikad”

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Budi jaka