• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bojana Barović doji ćerku u javnosti: Slikom ohrabruje ostale mame da se ne boje

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivša manekenka oduvek ističe da treba slušati potrebe deteta

  • 0
Bojana Barovic, Aeigina Foto: Nikola Anđić

Bivša manekenka Bojana Barović uživa u porodičnoj idili sa suprugom Nikolom Rokvićem i njihovo troje dece. Najmlađa od njih, Angelina, može se reći da je najviše vezana za majku i da joj najviše potrebna njena blizina.

Bojana i Nikola redovno na društvenim mrežama objavljuju fotografije porodice, gde putuju i kako provode slobodno vreme, pa je tako osvanula i jedna fotografija Bojane kako doji na javnom mestu. Iako mnogi ovo ne odobravaju, Bojana na to gleda sa drugačije tačke.

Naime, na slici se vidi kako Bojana drži Angelinu i kako je doji na javnom mestu. Mama je bila u opuštenom fazonu, у belоm topiću na tanke bretele, uz koji je, koliko se vidi, kombinovla belu suknju. Kosu je vezala i pomerila sa lica, dok je ceo letnji stajling dopunila naočarima. I Angelina je bila u sličnim tonovima, a pretpostavlja se da se nalaze na Bledu, što govore ostale fotografije na Instagram profilu.

Bojana Barović Foto: Instagram/bojanabarovic

Bojana je poznata javnosti kao osoba koja jako voli zdrav život i prirodnu ishranu, a ne libi se i da u javnosti doji, što je radila i sa starijom decom. Redovnim objavljivanjem ovakvih fotografija pokušava da podigne svest mamama koje imaju strah od dojenja u javnosti.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Izmlazanje i čuvanje mleka

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Dojenje