• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo je luksuzna Ronaldova i Georginina vila u Madridu: Za inspiraciju poslužila kuća Kim Kardašijan?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Obožavaoci su dobili uvid u unutrašnjost madridske vile, u Geogrininom "Netfliks" dokumentarcu "Ja sam Georgina"

  • 0

Kristijanu Ronaldu nije strano da pokazuje svoj luksuzni način života po privatnim avionima i jahtama, a nije ništa drugačije kada je u pitanju njegov dom u Španiji vredan 4,8 miliona funti.

Njegova devojka Georgina Rodrigez, majka njihove dece, počastila je svoje pratioce uvidom u enterijer luksuzne vile, nakon renoviranja, a mnoštvo sličnih komentara sugerisalo je to da je ovo "kopija kuće Kim Kardašijan".

Ona se na to nije puno obazirala, s obzirom na to da nije odgovarala na komentare, te je samo u opis fotografija kratko napisala: "Dom".

Ronaldova porodična kuća nalazi se u ekskluzivnom kvartu La Finca, delu madridske opštine Pozuelo de Alarkon, a njegove komšije su Zinedin Zidan i Geret Bejl.

Vila obuhvata sedam spavaćih soba, devet kupatila, zatvoreni i otvoreni bazen i najsavremeniju teretanu. Izvan parcele je takođe veliki fudbalski teren. Ronaldo takođe ima monogramske kvake na vratima sa svojim čuvenim inicijalima ugraviranim "CR7". Da li je Georgina to ostavila nakon renoviranja, po fotografijama koje je podelila nije jasno, ali tako nešto se ne bi uklapalo u minimalističku estetiku koja sada krasi dom.

Kuća je toliko velika da se Georgina u njoj gubila

Obožavaoci su dobili uvid u unutrašnjost madridske vile, u Geogrininom "Netfliks" dokumentarcu "Ja sam Georgina".

Bivša prodavačica u "Guči" prodavnici priznala je da se, kada je prvi put došla kod Ronalda, izgubila u kući jer je ona ogromna.

A veliki prostor i "open space" koncept su kao stvoreni za ono što je Georgina tokom renoviranja sprovela u delo.

Dok su u prošlosti dnevne sobe često bile prepune nameštaja i dodataka, porast praćenja minimalnih trendova dizajna u poslednjih nekoliko godina dovelo je do udaljavanja od tog izgleda. Moderne dnevne sobe imaju tendenciju da budu oskudno opremljene sa fokusom na funkcionalnost, i obično su zastupljene prigušene, neutralne palete boja.

Dnevna soba je okrenuta ka kuhinji, gde se nazire veliki šank sa stolicama.

Vila je jedna od nekoliko u Ronaldovoj luksuznoj kolekciji kuća i automobila, koja uključuje: dve na Maderi, jednu u Torinu, kuću u Češiru vrednu 3 miliona funti i kuću za odmor u Marbelji od 1,4 miliona funti. Drugi je takođe trenutno u izgradnji u Kuinta da Marinha, udaljenom od portugalske prestonice Lisabona.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ronaldo provozao Georginu na skuteru

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Dom i dekor