• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Evo kako izgleda vila Novaka Đokovića u Marbelji: Luksuzno zdanje vredno 10 miliona dolara

M. M.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Španski dom od devet spavaćih soba srpskog teniskog asa

  • 1
Novak i Jelena Đoković, vila Marbelja Foto-kolaž: Profimedia Jam Press/Relevance Internationa/MEGA/The Mega Agency / A. PéRez Meca/Zuma Press

Mnogo se spekulisalo i pisalo o izgledu i sadržaju španse luksuzne vile Novaka Đokovića koja se nalazi u Marbelji i košta vrtoglavih 10 miliona dolara.

Prema pisanju magazina "Hello", Porodica je ranije živela u Monte Karlu 15 godina, ali se navodi da je Novak u decembru 2020. doneo odluku da njihov dom u Marbelji sa devet spavaćih soba postane njihova primarna rezidencija.

Đokovići su dosta vremena boravili u ovom zdanju tokom pandemije, a svoje vreme provedeno u njoj su često delili na Instagram nalogu, tako da je bilo moguće naslutiti o kakvom se luksuzu zaista radi, ali ono što je ekskluzivno snimila ekipa španskog magazina "The Luxominist" ostavilo je sve bez daha.

Naime, u video snimku objavljen je svaki pedalj enterijera i eksterijera luksuzne rezidencije našeg teniskog asa koji su Novak i Jelena renovirali pre dve godine i prilagodili svojim željama i potrebama.

Vila je velika oko hiljadu kvadratnih metara. Osim što je veoma prostrana, obiluje svetlim bojama, a veliki prozori doprinose da kuća odiše proznačnošću i obiluje s prirodnim svetlom.

Spolja je bela, dok su unutra svetliji, beli ili bež tonovi, koje Đokovići povremeno "razbijaju" detaljima, poput veoma crvenih stolica u kuhinji ili sa bojom lavande u prostranoj dnevnoj sobi.  Doduše, jedna od spavaćih soba u potpunosti odudara od ostalih umerenih tonova, jer je obojena u jarko žutu boju.

Ranije je pisano da ima čak osam kupatila.

Jelena je svojevremeno podelila i kako izgleda njihov kraljevski hodnik kada je tokom izolacije šišala Novaka ispred velikog stepenište sa izrezbarenim drvenim ogradama i ogledalom od poda do plafona.

Kuća poseduje i sve ono što bi se očekivalo da jedan sportski šampion ima, kao što su terenata, veliki bazen u dvorištu, kao i prostor za razbribrigu poput sobe sa za igre i opuštanje, bilijarskog stola i slično. Novak se ranije na svom Instsagramu pojavljivao i na neizbežnom teniskom terenu u okviru kuće, koji je lep zeleni sportski dodatak dvorištu, okružen belim stubovima i idiličnim palmama.

Pogled u Španiji naravno ne bi bio luksuzan da ne podrazumeva i pregledno morsko prostranstvo. Takođe smo preko Instagrama imali priliku da vidimo i veliki kauč na otvorenom za uživanje u španskom suncu.

Velike vile ne bi bile kompletne bez umetnosti. Đokovići očigledno imaju sklonost prea živopisnim umetničkim delima jer na zidu u trpezariji visi veliki apstraktni komad, zajedno sa velikom statuom životinje poprskanom bojom.

Takođe u  jednoj od ranijih objava na Instagramu, naša teniska zvezda otkrila je i svoje muzičke veštine dok je sedeo za velikim klavirom , dok se u pozadini nalazio komad nadrealne apstraktne umetnosti na štafelaju - jarko crveno i plavo obojena figura - koja bi mogla da bude, možda, i prikas samog Novaka Đokovića.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Enterijer "Dolce&Gabbana" u MiIanu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Dom i dekor

Komentari

  • Bane

    16. jul 2024. | 13:13

    Zanimljivo, na teniskom terenu podloga je "beton" a boja zelena

    Podelite komentar