• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dom Vilijama i Kejt je poseban: Daju na značaju tradiciji, a u jednoj prostoriji ona rado boravi sa decom

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Princ i princeza od Velsa uživaju u svoja četiri zida

  • 0
Kensington Palace Foto-kolaž: M. Milutinović, SplashNews.com / Splash / Profimedia

Britanska kraljevska porodica je uvek u centru pažnje, a posebno poslednjih nekoliko meseci, od kada je princeza Kejt Midlton javno izašla i saopštila da boluje od raka. Ona se povukla u svoja četiri zida, gde uz supruga Vilijama i troje dece provodi vreme.

Princ i princeza od Velsa sa decom žive u Kensingtonskoj palati i, iako nema mnogo fotografija unutrašnjosti njihovog doma, ipak može da se pronađe nekoliko slika.

Kensingtonska palata je oduvek bila malo potcenjenija od svoje međunarodno poznate sestre Bakingemske palate. Ova palata, udaljena samo kratku šetnju kroz Grin park i Hajd park, ima priču kao i dugogodišnji londonski dom bezbrojnih kraljevskih porodica.

Iako se zapravo naziva "stanom", dom je ogroman i ima oko 20 soba, piše "Daily Mail". Nekoliko godina posle venčanja Kejt i Vilijama, bilo je potrebno obimno renoviranje, pa se tako sada može pohvaliti impresivnim nameštajem i uramljenim porodičnim fotografijama.

Neke od prethodnih fotografija pokazale su detalje poput plave krem sofe koja odgovara kraljevskom ali domaćem stilu kuće. Veliku pažnju posvetili su osvetljenju, pa su brojne stone lampe ključni deo ove porodice.

Kraljevska kolekcija se može pohvaliti zapanjujućim brojem istorijskih satova na kaminu u jednoj od prostorija koji se uglavnom mogu naći i u ostalim rezidencijama. Takođe, pored satova tu su i knjige u kojima svi članovi porodice uživaju. Nije nepoznanica da princeza Kejt voli da čita i da to posebno radi u društvu Džordža, Šarlot i Luisa.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dolazak princa Vilijama i princeze Kejt sa decom u Vestminstersku opatiju na ceremoniju krunisanja

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Dom i dekor