• 1

Vreme čitanja: oko 4 min.

Kako da dekorišete spavaću sobu na osnovu horoskopskog znaka? Ko voli morske tonove, a ko jake boje

B. P.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Desen prostorije u kojoj spavamo može mnogo toga reći o nama

  • 1
dekorisanje kuće, dekorisanje doma, uređenje, uređenje sobe, renoviranje, uređenje stana Foto: Shutterstock/Pixel-Shot

Dekoracija doma je posebno za ženski pol nešto u čemu rado uživaju i mogu da iskažu svoj osećaj za lepo. Uklapanje boja, desena kao i komada nameštaja može biti jedna zanimljiva pustolovina u kojoj zapravo mogu svi ukućani da učestvuju.

Međutim, to uklapanje boja mogu biti pokazatelj vaših osobina i afiniteta, a ujedno se mogu povezati i sa horoskopskim znakom. Kako onda treba da izgleda vaša spavaća soba u odnosu na vaš znak Zodijaka?

Ovan

Zbog posedovanja strasti i samopouzdanja, ovaj horoskopski znak će primeniti vatrene tonose poput crvene i tako će mu dati sofisticiraniji ton. Posteljina je najbolje da bude neutralnih tonova, dok se za izbor materijala mogu odlučiti za toplo drvo ili obojeni staklo. Ovnovi uživaju u geometrijskim šarama, pa razmislite o ovim šarama na zidu.

Bik

Kao prvi zemljani znak Zodijaka, Bik voli udobnost. Vole drvene elemente u boji meda, a svetlosti daju dodatni plus. Ne bi bilo iznenađujuće da za plafon odaberu nežnu, zelenu boju. Od materijala takođe biraju svilu, somot i kašmir, pa će u ovim prijatnim tonovima biti i tapacirano uzglavlje. Isto tako, rado će uneti u sobu i čupavi tepih kako bi stopalima bilo udobno kad ustanu.

Blizanci

Ekstrovertni znak Blizanaca vole maksimalizam. Vole sunčane boje koje su njihov zaštitni znak, pa će i posteljina biti u ovim tonovima. Zbog pokrivača u citrusnoj boji, zidovi im lako mogu biti tamno-zeleni. Vole da žive u potkrovlju gde će imati dodatnu svetlost s prozora, a što se tiče propratnih detalja, opredeliće se za skulpturalne svećnjake.

Dom i dekor - enterijer hotela Bulgari Foto: Bulgari press kit

Rak

Oni žude za bezbednošću, pa se više okreću tradicionalnim izgledima, piše "HGTV". Ukrasiće zidove šarenim, klasičnim botaničkim tapetama koji su i karakteristični za ovaj vodeni znak. Mogu vas iznenaditi i sidro u sobi, a boja koja može preovladati je srebro, posebno za luster. Tema njihove sobe biće neka nautička atmosfera u kombinaciji sa belim nameštajem.

Lav

Za Lavove kažu da gravitiraju nijansama, sa reputacijom harizme i elegancije. Najpre će se opredeliti za tamno narandžaste nijanse, crvene i senf žute boje. Nije im strana ni neka apstraktna tapeta koja nagoveštava džunglu bez urlanja. Za boju zavesa, opredeliće se za tamnu boju šljiva. Na uzglavlju kreveta može im dominirati crna boja, a imaće i deo za sedenje gde mogu uživati u dekorisanoj sobi.

Devica

Device se smatraju jednim od najintrovertnijim znakova koji i ne vole previše luksuzni dizajn, već su više za minimalizam. Međutim, on ne isključuje detalje. Vole prozračne prostorije, pa će recimo njihov krevet imate baldahin i nekoliko stonih lampi sa strane kao detalj. S druge strane, posteljina će im biti slojevita, a u ceo izgled mogu uklopiti kožnu klupu. Ne treba napominjati da vole urednost i preciznost i da će sve održavati u najboljem redu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Enterijer "Dolce&Gabbana" u MiIanu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Dom i dekor

Komentari

  • angelina

    5. avgust 2024. | 12:34

    Ja sam u horoskopu jarac, ali najvažnije mi je osvetljenje koje treba da se razlikuje od xenonlight rasvete ostalih prostorija. Posebno lampe na noćnim stočićima.

    Podelite komentar