• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Letnji makeover: Pronašli smo par efektnih komada koji se uklapaju u svaki prostor

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Leto je pravo vreme za osveženje doma, a kako biste postigli elegantan i prozračan izgled, ne morate da potrošite bogatstvo. Zato vam donosimo nekoliko predloga pristupačnih i stilskih rešenja, kako biste uneli osveženje u vaš životni prostor

  • 0
Jysk Foto: Promo/ Morten Rehne

Ništa ne može promeniti prostor kao fotelja

Jedan od najjednostavnijih načina za transformaciju prostora je da se moderna fotelja postavi u centralni prostor. Pronašli smo par varijanti fotelja koje savršeno kombinuju udobnost i stil, i koje će se estetski uklopiti u unutrašnji prostor, kao i na terasi. Kako modeli dolaze u neutralnim, prirodnim tonovima poput bele, bež i sive, to ih čini idealnim za svaku prostoriju.

Jysk Foto: Promo/ Morten Rehne
Jysk Foto: Promo/ Morten Rehne

Komadi od ratana

Prirodni materijali su uvek dobar izbor za uređenje doma. Ratan, sa svojom laganom i prozračnom strukturom, idealan je za komode, noćne ormariće ili uzglavlja kreveta. Ovi komadi ne samo da su funkcionalni, već i estetski privlačni, dodajući rustični šarm svakom kutku vašeg doma. Neutralne boje i prirodni tonovi ratana savršeno se slažu sa bilo kojom postojećom kombinacijom boja, pa ćete tako osvežiti prostor bez velikih izdataka.

Jysk Foto: Promo/ Morten Rehne
Jysk Foto: Promo/ Morten Rehne

Prirodni materijali i neutralni tonovi

Ključ uspešnog letnjeg preuređenja je u korišćenju prirodnih materijala i neutralnih tonova koji stvaraju osećaj harmonije i smirenosti. Prirodni materijali poput ratana, drveta i pamuka pružaju trajnost i udobnost, ali i omogućavaju fleksibilnost u dekoraciji. Kombinujući ove elemente, možete stvoriti prostor koji odiše elegancijom i jednostavnošću.

Poigrajte se zanimljivim pletenim tepihom u kombinaciji sa drvenim zidnim panelom, novim ukrasnim jastučićima ili recikliranom dekom i prostor će izgledati potpuno drugačije.

Jysk Foto: Promo/ Morten Rehne
Jysk Foto: Promo/ Morten Rehne

Ogledalo koje je zaludelo društvene mreže

Možda ste već na Instagramu ili TikToku primetili nepravilno ogledalo za kojim luduju ne samo ljubitelji dizajna? Imajući u vidu da ogledala često spadaju u kategoriju skupljih dekorativnih dodataka, ulov iz JYSKa zaista opravdava ovaj hype, kako izgledom, tako i cenom. Ono što se posebno ističe kao prednost kod JYSKovog modela je njegova srednja veličina, tako da se može sa lakoćom uklopiti u različite prostorije, od spavaće sobe, hodnika do kupatila.

Jysk Foto: Promo/ Morten Rehne

Osvežavanje doma ne mora biti skup i komplikovan proces. Uz JYSK, možete na lak i pristupačan način da unesete letnji duh u svoj prostor. Posetite prodavnice ili webshop i otkrijte široku ponudu fotelja, tepiha, polica ili komoda od ratana. Stvorite ugodan i moderan ambijent koji ćete voleti tokom cele godine.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mirjana je dobila bliznakinje sa 46 godina, kada je mislila da više za to nema šanse

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Dom i dekor