• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dom Dženifer Aniston pršti od prirodnog luksuza: Raskošni vrtovi inspirisani Azijom ostavljaju bez daha

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crni hrom je privlačna karakteristika koja se ne viđa u prosečnom dvorištu

  • 0
Dženifer Aniston Foto: Instagram/@jenniferaniston

Kao što biste i očekivali od jedne od zvezda najvećeg sitkoma svih vremena, Dženifer Aniston je vlasnica prilično impresivnog doma.

Zvezda "Prijatelja", pokazala je svoju nekretninu na Bel Eru u intervjuu za "Architectural Digest" 2018. godine, podižući lestvicu u svetu dizajna enterijera, pogotovu među holivudskim vlasnicima velelepnih vila. Svi su želeli ovakvu kuću!

Kuća, koju je kupila 2011. godine, izgrađena je 1965. godine. Naravno, Dženifer je imala pomoć od strane stručnjaka iz industrije, odnosno Stivena Šedlija koji je transformisao unutrašnjost imanja.

AD je izvestio da su dizajner bašte Marčelo Vilano i pejzažni arhitekta En Atinger reorganizovali prostore na otvorenom kao niz međusobno povezanih prostorija - terasa i vrtova inspirisanih Azijom. Na fotografiji koja je objavljena na "Instagramu" dizajnera enterijera, fanovi su bili počašćeni pogledom na Dženiferino dvorište koje ima zen vibraciju, zahvaljujući horizontalnoj drvenoj oplati, velikim stenama i izvesnom tušu na otvorenom.

Crni hrom je privlačna karakteristika koja se ne viđa u prosečnom dvorištu. 

Džen obožava drvo, kamen i bronzu, materijale koji imaju pravu suštinu i dubinu. Bez obzira na to koliko je nešto lepo ili glamurozno, mora da bude toplo i privlačno, kada je ona u pitanju. Zato su odmah pored tuša stene i zelenilo - pa ovo izgleda kao prava mala oaza mira na skrivenoj plaži.

Spoljni tuš čini da se dvorište učini luksuznim i prijatnim i pružaju priliku da se igrate sa različitim materijalima koji mogu da dopune dizajn bašte i donesu luksuzniji osećaj u prostor.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ne, nije Dženifer: Snimak dvojnice holivudske zvezde "zapalio" internet, sličnost je neverovatna

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Dom i dekor