• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

5 razloga zašto za dom treba da birate staklena vrata: Svakom prostoru daju dozu sofisticiranosti i luksuza

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Možete da birate gde biste ih stavili

  • 0
vrata, staklena vrata, dom, dekor, unutrašnjost doma Foto: Shutterstock

Sigurno biste voleli da vaš dom odiše elegancijom koja se susreće sa funkcionalnošću, gde svetlost "pleše" u vašem domu. To ćete upravo moći da postignete, ako se odlučite da vaša sobna vrata u domu budu od stakla.

Bilo da preuređujete kuhinju, kupatilo ili spavaću sobu, staklena vrata će dati dašak sofisticiranosti vašem prostoru. Može spojiti vrsni stil i praktičnost, a ovo su samo neki od razloga zašto bi trebalo da razmislite o njima.

"Zebra" vrata sa drvenim okvirom za bolju estetiku

Ukoliko se odlučite za ovu vrstu vrata, definitivno ćete dobiti na sofisticiranosti. Kombinacija stakla i prirodnog drveta stvara jaku estetsku notu vašem ambijentu održavajući atmosferu - toplom.

Staklena vrata sa žlebovima

Ova vrsta je i te kako poželjna, posebno ako su "nude" boje, odnosno neutralne. Pružaju opet dozu privatnosti, a dozvoljavaju svetlosti da se probije do vaših odaja. Možete po njima dodati i neki drveni motiv kako biste dobili tradicionalniji izgled.

Klizna staklena vrata

Odličan su izbor za spavaću sobu, piše "Design cafe". Ne brinite, jer ćete svakako imati privatnost bez ugrožavanja, a ako napravite mat izgled, to će ujedno omogućiti vašem domu moderan vajb.

Staklena vrata u kuhinji

Ovim ćete dati pre svega vašoj kuhinji prirodno svetlo, stvarajući prijatan prostor. Ukoliko budu "zebra" izgleda, smirićete odsjaj svetlosti, a poboljšaćete ukupni ambijent ove prostorije. Pri tom, biće jako funkcionalno.

Ne zaboravite i na kupatilo

Ne, ne mislimo da treba da budu vrata skroz od stakla, ali je poželjno da po njima ima nekih detalja i motiva. Lako će se održavati, a ujedno će biti i izdržljivo. Ipak pripazite, jer zbog velike vlage u kupatilu, postoji šansa da žljebovi vrata zarđaju, pa ih redovno čistite.

Da li će staklena vrata vama sada doći u opticaj?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Igrajte se bojama i transformišite svoju staru vazu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Dom i dekor