• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

6 boja za sofu za koje dizajneri tvrde da će biti u trendu 2025. godine: Učinite dnevnu sobu više posebnom

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dajte svom životnom prostoru malo svežine

  • 0
dom, kuća, tepih, porodica, staza Foto: Shutterstock/Studio Romantic

Polako se bližimo kraju godine, pa se već pominju neki trendovi za narednu, kada je dekor u pitanju. Dizajneri enterijera već daju šest ideja koje bi boje trebalo da bude vaša sofa.

Na vama je odaberete stil i da se prepustite svom domu.

Braon

Zemljani tonovi su uvek bili u trendu, nekad više nekad manje, ali generalno gledano, za sledeću godinu se očekuje da bude pravi bum.. Dobro se uklapa u minimalistično opremljen dom i poželjno je da se nađe kao boja vaše sofe. Preporuka je da bude od kože.

Burgundi

Iz gotovo je iste palete boja za koju dizajneri očekuju da će biti pun pogodak. Ukoliko se odlučite za ovu boju sofe, znajte da nikako nećete pogrešiti. Ne bi bilo loše da se okrenete, ukoliko je ovo vaš izbor, nekom starinskom nameštaju, koji će se odlično uklopiti.

Svetlo-zelena

Ovo je mnogima omiljena boja zbog umirujućih kvaliteta koje ima. Bilo da se radi o nekom drugom komadu nameštaja, ova boja može samo da doprinese generalnom utisku. Ova boja će definitivno biti jedna od najpoželjnijih kada je reč o dekoru sobe, konkretno na boju sofe.

Boja rđe

Nešto tamnija nijansa crvene boje je takođe poželjna za boju sofe u vašoj dnevnoj sobi. Daće neku doze topline i prizemljenja, a lepota njenih tonova koji mogu biti i malo svetliji. Ujedno se možete osetiti i spojeno sa prirodom, piše "Living etc".

Tamno-plava

Šta može bolje izgledati od sofe u ovoj boji na braon zid? Ovo je takođe još jedna umirujuća boja koja može da doprinese boljem osećaju u prostoriji. Spokoj koji ova boja može da donese samo će učiniti vašu dnevnu sobu više posebnom.

Bež

Da, ova boja kao da nikada ne izlazi iz mode. Iako je poželjna u gotovo svim prostorijama u domu, ipak je najpoželjnija za boju sofe u dnevnom boravku. Ukoliko vam deluje da je jednolična, uvek možete ukrasiti zanimljivim jastucima koji će razbiti tu monotoniju boje.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Enterijer "Dolce&Gabbana" u MiIanu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Dom i dekor