• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ekskluzivna rasprodaja nameštaja baš po vašoj meri – Popusti do 30%

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zamislite da uđete u salon nameštaja koji vam ne nudi samo gotove modele, već vam pruža priliku da svaki komad oblikujete prema sopstvenim željama i potrebama

  • 0
Darijana nameštaj Foto: Promo/ Darijana nameštaj

Umesto da se prilagođavate ograničenom izboru, vi postajete kreator – birate dimenzije, materijale, boje, pa čak i stepen udobnosti. Pronašli smo baš takav salon, gde je vaša vizija u centru pažnje, a svaki detalj pažljivo prilagođen kako bi savršeno upotpunio vaš prostor i stil.

Već punih 25 godina, porodica koja stoji iza Darijana nameštaja posvećena je savršenstvu svakog detalja, pažljivo kombinujući bogato iskustvo sa vrhunskim kvalitetom u izradi. Svaki komad njihovog nameštaja nije samo proizvod, već prava umetnost koja ujedinjuje estetski dizajn i izuzetnu funkcionalnost. Bilo da se radi o garniturama, sofama ili foteljama, svaki komad je osmišljen da unese dugotrajnu vrednost u vaš dom, stvarajući prostor u kojem ćete se osećati udobno i inspirisano decenijama.

Darijana nameštaj Foto: Promo/ Darijana nameštaj

JEDINSTVENA AKCIJA!

U narednim danima, tačnije do 25. septembra imate priliku da opremite svoj dom uz značajne uštede jer ovaj dugogodišnji proizvođač visokokvalitetnog nameštaja organizuje veliku rasprodaju povodom zatvaranja svog salona na Vračaru - U ulici Prote Mateje 64, u Beogradu možete pronaći eksponate na popustu i do 30%. Nakon rasprodaje sav asortiman je dostupan i izlaže se u njihovom drugom većem salonu u Krnjači smeštenom na oko 1000m2, na Pančevačkom putu (Zage Malivuk 65a), koji se nalazi u sklopu proizvodnje.

Darijana nameštaj Foto: Promo/ Darijana nameštaj

To nije sve! Darijana nameštaj vam pruža jedinstvenu priliku da osvojite fantastične komade nameštaja putem njihovog Giveaway-a. Uz samo nekoliko klikova, vaša dnevna soba može postati bogatija za udobnu fotelju ili elegantan tabure. Sve što je potrebno jeste da ih pratite na njihovom Instagram profilu, gde vas očekuju jednostavna pravila za učešće.

Ne propustite šansu da svoj dom obogatite kvalitetnim nameštajem, potpuno besplatno!

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Kazablanka" Verice Rakočević: Da li je poslednja kolekcija i oproštajna?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Dom i dekor