• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zavirite u raskošan dom koji diva prodaje za gotovo 7 miliona dolara: Luksuzan pogled na grad oduzima dah

N. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikol jednom srećnom kupcu nudi priliku da uživa u pogledu na legendarni Los Anđeles u njenom domu koji prodaje za neverovatnih 6,7 miliona dolara

  • 0
Nolasco Studios, Nicole Scherzinger Foto: Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Nolasco Studios/CarolwoodEstates / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pop senzacija Nikol Šerzinger započela je, čini se, obećavajuću karijeru na Brodveju, glumeći Normu Dezmond u oživljavanju filma „Sunset Boulevard“. Čini se da je pevačica ispunjena i u privatnom i u poslovnom segmentu, a sada jednom srećnom kupcu nudi priliku da uživa u pogledu na legendarni Los Anđeles u njenom domu koji prodaje za neverovatnih 6,7 miliona dolara.

Svoj zapanjujući dom na Holivudskim brdima, prodaje za skoro dvostruko veću sumu od one koju je platila 2016.

Kuća sa četiri spavaće sobe sagrađena je 1990. godine i od tada je opsežno renovirana. Može se pohvaliti svim sjajem i glamurom po kojima je diva postala poznata na crvenim tepisima širom sveta.

Podaci pokazuju da je ovo bilo njeno stalno mesto boravka, iako je kupila stan za 3.760.000 dolara. Međutim, povremeno je objavljivala vilu na tržištu iznajmljivanja, po ceni od 40.000 dolara mesečno.

Kuća na tri nivoa od 4.602 kvadratna metra je takođe bila na prodajnom tržištu tokom godina, po ceni od 7.995.000 dolara u 2020. godini.

Luksuzna rezidencija je izgrađena tako da u potpunosti iskoristi pogled na grad i okean iza njega. Prostrana sjajna soba ima prozore od poda do plafona i staklena vrata, koja se otvaraju na terasu sa jasnim ogradama. Ta soba se uliva u trpezariju, dnevni boravak i kuhinju sa mermernim ostrvom, koje uključuje trpezarijski bar.

Na spratu, primarni apartman takođe ima staklena vrata i prozore od poda do plafona, koji vode do privatne palube. Tu je i moderan kamin koji se proteže dužinom zida.

Luksuzno primarno kupatilo naglašavaju dve kade, jedna unutrašnja i jedna spolja - na palubi.

Ostale otmene karakteristike u unutrašnjosti uključuju impresivno stepenište, kućni bioskop, dnevni boravak sa šankom i teretanu sa ogledalima.

Na otvorenom se nalazi natkriveni dnevni boravak, terasa za sunčanje, bazen sa vodopadom i staklena sauna na krovu.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Enterijer "Dolce&Gabbana" u MiIanu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Dom i dekor