• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tri minimalistička komada nameštaja koja su preplavila Instagram i Tiktok

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Skandinavski dizajn enterijera već neko vreme dominira društvenim mrežama, a ova tri komada nameštaja posebno se izdvajaju kao neizostavni u svakom domu

  • 0
Jysk Foto: Promo/ Morten Rehne

Ovaj stil nije samo estetski izbor, već predstavlja način života, balansirajući lepotu i praktičnost. Minimalizam, funkcionalnost i prirodni materijali čine ga najpopularnijim stilom 21. veka.

Želite li da vaš dom odiše quiet luxury estetikom sa Pinteresta i Instagrama, bez previše truda? Fokusirajte se na čiste linije, prirodne materijale, zaobljene oblike i umirujuće boje. Jedan od aktuelnih trendova su bazni komadi, poput klupe sa zanimljivim oblikom. Ova klupa sa prostorom za odlaganje unosi moderan karakter i prefinjenost u svaki hodnik, bilo da stoji samostalno ili u kombinaciji sa drugim dekorativnim elementima.

Osim keramike, prirodni materijali poput hrastovog drveta dodaju vanvremenski šarm svakom prostoru. Viralna trpezarijska stolica od hrasta, koja se može koristiti i kao elegantna kancelarijska stolica, popularna je jer pored estetičnosti, nudi udobnost i praktičnost. Njen minimalistički dizajn u kombinaciji sa funkcionalnošću oslikava suštinu skandinavskog dizajna – jednostavnost koja se uklapa u svaki enterijer.

@ariasocials Jaaa rennen naar de Jysk!! Hoe LEUK zijn deze eetkamerstoelen 😍?! Such a vibe #pinteresthome #beigehome #beigehomeinterior #nieuwbouwhuis #nieuwbouw #homeaesthethic #japandi #homedecor #verhuisvlog #jysk #sale #diningchair @JYSK ♬ original sound - 🧍🏾‍♀️🧍🏾‍♀️

Statement ogledala su nezaobilazan dodatak za svaku sobu. Ova verzija sa crnim okvirom unosi dozu industrijske elegancije, a može se postaviti vertikalno ili horizontalno, što ga čini svestranim komadom za hodnike, spavaće sobe ili dnevne boravke. Osim što vizuelno povećavaju prostor, ovakva ogledala dodaju i dozu sofisticiranosti, a crni detalji posebno su popularni ove sezone.

@jonidahajredini Decorate with me 🤍 Jysk Mirror: STUDSTRUP #jysk #fyp #decoratewithme #homedecor #hometour #homeinspo #homeinspiration #homeinterior #jyskhaul #mirror #kitchen #kitcheninspo #dinningroom #dinningroomdecort ♬ Beat Goes On - The All Seeing I

Ovi komadi ne samo da podižu nivo udobnosti i luksuza u vašem domu, već postaju ključne zvezde svakog Instagram kadra. Uz njih, vaš prostor se pretvara u pravu oazu skandinavske jednostavnosti i sofisticiranosti, gde svaki detalj govori jezikom modernog dizajna, a ono što će vas posebno obradovati je to što su dostupni na JYSK.rs ili u JYSK prodavnicama.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Probali smo venčanicu sa Temu-a za 2.700 dinara: Možemo li izgledati skupo, ako "prođemo" jeftino?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Dom i dekor