• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gde žive Ana i Bastijan: 400 kvadratnih metara luksuza u austrijskom selu kao iz bajke

O. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Spoj glamura i ambijenta prijatnog za decu

  • 0

Ana Ivanović i Bastijan Švajštajger su brač ni par koji javnost interesuje u svakom segmentu svog života. Gde putuju, šta nose, gde žive? Sve su to pitanja koja zanimaju njihove fanove. Mesto gde su svili svoje porodično gnezdo sve posebno zanima.

Pre nekoliko godina ovaj par je doneo odluku da posle uspešne sportske karijere i mnogih putovanja svoju bazu nađe u mestu sa mnogo više prirodnog okruženja. Iz užurbanog Čikaga preselili su se u idilično selo Vestendorf u Austriji.

U zelenilu i udobnosti doma oni i njihova tri sina našli su svoj mir.

Mesto koje su odabrali za život, okruženo planinama i zelenilom, izgleda kao sa razglednice. Popularna turistička destinacija i leti i zimi ima oko 3.500 stanovnika, a zahvaljujući Aninoj aktivnosti na mrežama znamo kako izgleda i sam dom ovo doje nekadašnjih sportista.

Minimalistički stil dekoracije, sa nameštajem i detaljima uglavnom u beloj, bež i sivoj boji, pravi je način da se dobije miran, pročišćen prostor, ali i da kuća izgleda još prostranije. Svedenosti nameštaja komplementiraju elegante zavese i dekorativni detalji poput lampe.

U delu enterijera primećuju se i zemljani tonovi, kao i zlatne i srebrne nijanse koje svemu daju dašak glamura. Nameštaj izgleda udobno i funkcionalno, a kuća je opremljena tako da je sve pogodno za decu.

Ana povremeno deli fotografije iz kuhinje gde voli da eksperimentiše i sprema razna jela za svoju porodicu i ovaj ambijent izgleda baš tako da bi u njemu voleo da sprema i onaj kome kulinarstvo nije baš omiljena radnja.

Kada je o dvoje nekadašnjoih sportista reč, podrazimeva se kuća ima i teretanu, a Ana baš u njoj sa fanovima deli svoje tajne fitnesa.

I po ko zna koji put, pogled na ovaj zaljubljeni par pokazuje da najvažniji deo svakog doma nije nameštaj niti dekoracija, vež ljubav onih koji taj dom naseljavaju.

(Ona.rs / Slobodenpecat.mk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Enterijer "Dolce&Gabbana" u MiIanu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Dom i dekor