• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako izgleda luksuzna vila Frenka Sinatre: Sumnja se da su se ovde sastajali Merilin Monro i Džon Kenedi

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je jedna od četiri luksuzne vile koje je napravio slavni arhitekta

  • 0
Frank Sinatra kuća Foto: Jam Press/Scott Everts, SAE Phot / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Wikipedia/Capitol Records

Glumac i pevač čije se ime ne zaboravlja, Frenk Sinatra, imao je nekoliko luksuznih vila. Jedna od njih, koja se nalazi u Kaliforniji, data je na prodaju.

Međutim, ovo nije bilo kakva vila u koju je uloženo na milione, već je i mesto zakoje se vezuju vrlo interesantne priče holivudske elite. Stoga, ova vila se prodaje za osam miliona dolara, što je znatno niža od cena od njene prave vrednosti. No, s obzirom na to da se već nekoliko godina prodaje, sasvim je logično da će cena opadati.

Naime, za nju kažu da je bila "igralište" za bogataše u blistavom Holivudu i, pored zabava, jedna specifična priča je prati već decenijama.

Priča se da je ovo mesto gde su Merilin Monro i nekadašnji predsednik Džon F Kenedi započeli aferu ranih šezdestih godina, ali gde su i nastavljali da se sastaju.

Ova vila bila je domaćin i mnogim drugim poznatim ličnostima, a komfora nije zafalilo ni trena, upravo zbog svoje rasprostranjenosti od 185.8061 kvaratnih metara. Kuća ima ogroman bazen, teren za tenis, mesta za šetanje urađena kao parkove, a brdo na čijem vrhu je smeštena pruža predivne pejzaže koji se vide iz gotovo svih prostorija, jer su prozori od poda do plafona. 

A kako vam zvuči devet kupatila i sedam spavaćih soba? 

Pored glavnih prostorija, tu su sobe za masažu i teretana, koje takođe imaju predivan pogled.

Njegova vila koristila se i za mnogobrojna snimanja filmova, te je iznajmljivana od 750.000 do 1.2 miliona dolara. Iako su brojni holivudski tračevi vezani za ovaj dom, ne može se osporiti da je slika idiličnog doma.

Iznutra je moderno opremljena sa mini-galerijom umetničkih slika. Smatra se da je ovo jedna od samo četiri luksuzne vile koje je dizajnirao arhitekta Vilijam Perejra.

(Ona.rs/People.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Telegraf anketa: Da li biste podigli kredit za opremanje stana!

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Dom i dekor