• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kada vidite Eminu Jahović, pomislite na luksuz: E baš takav je i njen dom u Istanbulu

O. K.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Grandiozno i moderno, ženstveno i smelo

  • 0
Emina Jahović Printskrin: Instagram/yaemina

Pevačica Emina Jahović već godinama živi u Istanbulu, a razvod od Mustafe Sandala samo je promenio njenu adresu. U velelepnom gradu na Bosforu ona je pronašla nov dom, a česte fotografije sa njenog Instagram profila svedoče o luksuzu u kome uživa.

Sama pomisao na pogled na moreuz koji razdvaja Evropu od Azije čini magiju, a ideja da tu i stanujete pretvara se u pravu bajku. Dom Emine Jahović, pored izvanredne lokacije, predstavlja i pravi poduhvat u oblasti doma i dekora.

Sve je osmišljeno moderno, svedeno a raskošno, što Emini pored svakodnevne udobnosti očigledno pruža i idealan ambijent za fotografije kojima obraduje svoje fanove.

Veliki prozori tu su za uvek neprevaziđen efekat - obezbeđuju idealana pogled, ali i svetlost od koje svaki dom postaje prozračniji i prijatnji.

Drvo i nameštaj u prirodnim tonovima doprinose projatnosti ambijenta, a masivno ogledalo sa ramom u boji zlata rešenje je koje daje dozu glamura i u najsvedeniji ambijent.

Detalji poput cveća - sa orhidejama nema greške, i skulpture garant su da minimalizam neće preći u monotoniju.

Moderne lampe i lusteri obogaćuju prostor, a u domu Emine Jahović imaju centralno mesto u trpezariji, mestu okupljanja ukućana.

Svedene forme i boje sofa i stolica u dom unose mir i suzrdržanu toplinu, a uz detalje poput slika daju smelost i eleganciju.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Emina Jahović zasijala u zebrastom odelu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Dom i dekor