• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Top 5 kuhinjskih aparata za letnje specijalitete!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Leto je pravo vreme da osvežite vašu kuhinju novim aparatima

  • 0
Gorenje kuhinjski aparati Foto: Promo/ Gorenje

Bez obzira da li ste profesionalac ili amaterski kuvar u potrazi za novim trikovima, ovih pet aparata, koje smo odabrali specijalno za vas, vašu kuhinju će pretvoriti u pravu letnju kulinarsku oazu. Zaboravite na dosadne letnje vrućine i uživajte u pripremi hrane na potpuno nov način, uz akcijske cene koje će vas još više razveseliti.

Blender

Ovo je definitivno naš letnji favorit! Dobar blender je izuzetno koristan aparat tokom toplih dana, a sa modelom kao što je Gorenje BN1200AL lako ćete pripremiti ukusne smutije, koktele ili dezerte. Uz omiljeno sezonsko voće koje imate u frižideru i šolju grčkog jogurta dobićete brzinsko zdravo osveženje. Takođe, ukoliko želite da napravite ukusnu domaću salsu koju ćete poslužiti uz roštilj ili naćose, ovaj uređaj će vam biti od velike pomoći!

Gorenje kuhinjski aparati Foto: Promo/ Gorenje

Kuhinjski robot

Želite da uštedite vreme i izbegnete zamoran rad? Ovo je savršen aparat za vas! Izaberite između različitih dodataka za sve procese pečenja, podesite brzine da dobijete savršenu teksturu i najbolje od svega - jednostavno očistite delove u mašini za pranje sudova. Pored toga, kuhinjski robot kao što je Gorenje MMC1000RL može se nositi sa većim količinama hrane za one večeri kada vam kuća i dvorište budu puni gostiju.

Mikser

Dobar mikser možete korisiti za sve i bilo gde, a upravo takav je i Gorenje mikser M460CBK koji je sveobuhvatan, snažan kuhinjski aparat i pomoći će vam da pripremite širok spektar jela tokom letnjih meseci. Savršen je za pripremu svih onih đakonija koje obožavate, od smutija i domaćeg sladoleda do šlaga i letnjih dezerta. Dodatna prednost je i što je kompaktan, pa nećete imati problema sa skladištenjem i prenosom.

Gorenje kuhinjski aparati Foto: Promo/ Gorenje

Indukcijska ploča

Idete na kampovanje vikendom ili organizujete roštilj na lokaciji bez prave kuhinje (ili jednostavno niste sigurni gde ćete provesti letnji odmor)? Onda je vaše idealno rešenje - prenosna indukciona ploča Gorenje ICR2000SP. Jednostavna je za korišćenje kako unutra, tako i napolju, što je čini savršenom za letnje zabave. Takođe ova ploča savršeno reguliše temperaturu i brzo se zagreva, što je korisno za pripremu mesa, morskih plodova ili povrća.

Gorenje kuhinjski aparati Foto: Promo/ Gorenje

Ledomat

Ovo je definitivno uređaj koji će vam olakšati život ovog leta! Uz pomoć Gorenje aparata za pravljenje leda IMC 1200B, koji može da proizvede do 12 kilograma leda u samo jednom danu, donećete preko potrebnu svežinu u vašu kuhinju! I ono što je najvažnije, spreman je za akciju u svakom momentu, pa tako nećete imati problem ni sa neplaniranim žurkama u toplim letnjim noćima.

Gorenje kuhinjski aparati Foto: Promo/ Gorenje

Sve proizvode možete pronaći u Hisense/Gorenje studijima širom Srbije ili na rs.gorenje.com/akcije/uhvati-leto.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje