• 8

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šta jede doktorka koja leči ljude od raka? Ovo su sva 3 njena obroka

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za večeru ona najčešće jede biftek sa prilogom od zelene salate ili avokada, kukuruza, kao i slatkog krompira sa puterom

  • 8

Doktorka Li Erin Koneli je osnivač Centra za novu medicinu i na svom "Instagram" profilu često deli savete o zdravlju i zdravoj ishrani sa svojim pratiocima. Obraća se na teme koje najviše interesuju ljude, kako bi dobili prave informacije, na pravom mestu.

Ona i sama vodi zdrav život i ima zdrav odnos sa ishranom, te sama, ali i na zahtev pratilaca, snima šta to ona u toku celog dana. Njena ekspertiza jeste revolucionarni integrativni pristup lečenju i prevenciji raka. Njen program i druge praktične strategije pomogli su hiljadama pacijenata.

Doktorka izbegava prerađene sastojke i drži se visokokvalitetnih namirnica, što uključuje puno bifteka, jagnjetine, sezonskih salata, krompira i dobro obrađenog putera kako bi obezbedila unos zdravih masti.

Za večeru ona najčešće jede biftek sa prilogom od zelene salate ili avokada, kukuruza, kao i slatkog krompira sa puterom. 

Zelena salata je bogata kalijumom i magnezijumom i popularna je zbog visokog sadržaja vitamina K koji je ključan za zdravlje kostiju i srca.

Drugo veče je svoj biftek uparila sa avokadom, paradajzom i dva mala krompira, dok je za jedan obrok imala crveno meso sa krompirom i puterom i cezar salatu.

Ostale priloge koje ona priprema uz bifteke ili jagnjeće kotlete uključuju pečeni krompir sa puterom i pavlakom i paradajz isečen na kriške sa parmezanom, maslinovim uljem i sirćetom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Leigh Erin Connealy, M.D. (@connealymd)

- Veoma se fokusiram na kvalitet hrane vodeći računa da svi sastojci budu super kvalitetni, da je dobro nabavljena i da je ukusna i hranljiva - rekla je ona u jednom od videa.

Dr Li je takođe podelila da njen prosečan dan počinje sa dva kuvana jaja i dve kriške svežeg raženog hleba.

Za ručak bi to bila salata u takos stilu, a zatim standardna večera od jagnjećih kotleta i pečenog slatkog krompira, piše "Daily Mail".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Moja Jela: Jelena Knežević u Zasavici otkriva svoje kulinarske tajne

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje

Komentari

  • FANTOM(68)

    24. septembar 2023. | 12:03

    A mi opoleti po pilećem parizeru. Nisam do juče znao da ga i ima. Kada sam nekada jeo parizer u hlebu sa margarinom, sirom trapistom i kiselim krastavčićem sečenim na kolutiće po njemu je bilo i nekoliko kockica masti u mesu i bilo ga je bar 100 grama u sendviču. I ja bi jeo avokado i biftek i bio zdrav ali mnooooooogoooo skupo. E zato nisam zdrav jer jedem jeftine proizvode. Ono kada narod kaže ako ne znaš šta je dobro onda plati skupo. Prijatno sendvičari podriguše i podrigušari.

    Podelite komentar

  • Veteran

    24. septembar 2023. | 11:30

    Pa lepo se Doktorka hrani...

    Podelite komentar

  • Rade

    24. septembar 2023. | 11:51

    Ko ima parice za takvu ishranu u Srbiji? Sem toga svi kazu crveno meso sto manje da izaziva upravo kancer.

    Podelite komentar