• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za dobar izgled Žizel Bundšen zaslužna je priroda, u svakom smislu: Sunce je njena najbolja velnes rutina

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žizel je oduvek govorila o svojoj ljubavi i poštovanju prema zemlji, a na Svetski dan zaštite životne sredine u junu, pohvalila je majku prirodu kao "našu najveću učiteljicu"

  • 1

Žizel Bundšen je podelila svoj vrhunski savet o zdravlju, a tiče se sastavnog i neizbežnog dela njene rutine, odnosno njenog života.

I ne, nisu u pitanju smutiji ili teretana. Manekenka je otkrila da joj samo boravak na otvorenom daje veliki podsticaj energije i popravlja raspoloženje.

- Neko je jednom upitao: "Koji je tvoj najbolji velnes tretman?", a ja sam odgovorila: "Priroda je moj najbolji velnes tretman" - otkrila je Žizel.

- Samo da osetim sunce, kupam se u okeanu, trčim po pesku i osećam travu pod nogama. Boravak u prirodi sam po sebi vam daje energiju. Jednostavno se osećaš dobro - govorila je za "People".

Žizel je takođe rekla da voli da živi u Majamiju na Floridi, gde se preselila 2020. godine, zbog sunčanog vremena.

- Volim sunce. Gde god je sunce, uvek se tamo osećam najsrećnije. Sunce samo čini da se osećate dobro. Ljudi kažu: "Oh, tako je vruće", ali ja kažem: "Volim to. Volim vrućinu".

Žizel je oduvek govorila o svojoj ljubavi i poštovanju prema zemlji, a na Svetski dan zaštite životne sredine u junu, pohvalila je majku prirodu kao "našu najveću učiteljicu".

Odajući počast lepoti prirodnog sveta, napisala je na Instagramu: "Pokazuje nam da je sve međusobno povezano i međuzavisno. Njena moć dolazi iz njene raznolikosti i od nje zavisi njen opstanak. Baš kao i kod ljudi, naše razlike su naša snaga i postajemo jači kada radimo zajedno. Priroda ne sudi i ne deli. Ona neguje. Ona nas podseća da je svaki oblik života svet, važan i da ima svoju posebnu ulogu u stvaranju ravnoteže, tako da ceo život može da cveta. Priroda ima odgovore, a posmatrajući je i odražavajući njen primer, svi možemo napredovati. Ovo je naš dom, a naši izbori kreiraju našu budućnost".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Relaks-vežbe za istezanje leđa: Prijaće vam kao da ste bili na masaži

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje

Komentari

  • teorija zavere

    4. oktobar 2023. | 09:43

    Pametna žena! Provesti vreme na suncu, u prirodi, šetati u šumi, bos po travi, ne košta puno, a donosi mnogo dobrobiti našem telu.

    Podelite komentar