• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jela je zdravu, a pre svega ukusnu hranu i smršala 18 kilograma: Ovo je njeno omiljeno jelo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova testinina se sprema jako brzo i nije kalorična

  • 0

Jedna žena se pohvalila kako je izgubila 18 kilograma jedući i dalje ukusnu hranu. Otkrila je i svoje omiljeno jelo kojeg se držala tokom procesa mršavljenja. Iziskuje samo 15 minuta pripreme!

Sindi ili @thechicpea na "TikToku" često deli recepte koji su joj pomogli da izgubi kilograme bez odustajanja od svojih omiljenih obroka, dodajući da je njen cilj da "zdrav ukus bude ukusan".

U jednom snimku je pokazala svoju "kremastu' 15-minutnu testeninu" iz jednog tiganja i podelila je proces pripreme, korak po korak.

Sindi je jelo nazvala "15-minutna, kremasta, začinjena pasta od ćuretine u jednom tiganju".

Spremanje počinje dinstanjem ćuretine sa crnim i belim lukom isečenim na kockice. Pržite luk narezan na kockice, beli luk i mlevenu ćuretinu; začiniti solju i biberom.


@thechicpea 15 min one pan creamy spicy turkey pasta - 1. Saute diced onions, garlic and ground turkey; season with salt and pepper 2. Add 1 tablespoon calabrian chilli paste (TJs) or use chilli flakes & tomato paste 3. Toss in pasta, add bone broth (for added protein) or chicken broth until pasta is covered and Raos marinara pasta sauce 4. Bring to a boil, then lower heat to a simmer and cover for 10 min or until pasta is cooked through 5. Take lid off, add 1 dollop of light cream cheese, stir and pasta sauce will continue to get creamy & thicccc 6. Garnish with grated parm and fresh basil if u wish! 7. Try to eat just one bowl 🍝👅 #highproteindinner #quickrecipes #quickdinner #easyrecipe ♬ august - Taylor Swift

Zatim dodaje jednu kašiku paste od paradajza. Nakon što se zajedno izdinstali crni luk, beli luk, ćuretinu i pastu od paradajza (ili čili pastu), vreme je da ubacite testeninu.

Sindi je napomenula da je cilj da se unese što više proteina, pa nakon što ubacite testeninu, dodajte malo bujona od kostiju i marinara sosa za testeninu u tiganj. Dok se ne testenina ne skuva, održavajte srednju vatru.

Nakon što je testenina potpuno skuvana, skinite poklopac i dodajte malo parmezana.

Mešajte testeninu dok ne dobijete gustu konzistenciju.

Onda je konačno vreme da pojedete ukusno jelo.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dijeta koja smanjuje rizik od srčanih bolesti kod žena

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje