• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Imala je 161 kilogram, a onda je započela transformaciju: "Dozvolite sebi da uživate u hrani"

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Nisam htela da jedem blagu, dosadnu hranu, samo da bih izgubila kilograme", navodi ona

  • 0

Džordžija Tulk je 30-godišnjakinja, koja je svojom transformacijom figure privukla veliku pažnju na društvenim mrežama.

Momenat kada je odlučila da želi promenu i da želi da promeni svoj izgled, bio je kada je imala 161 kilogram. Dan je započinjala i završavala obrocima iz poznatih restorana brze hrane, ali je sve to stalo u novembru prethodne godine, kada je odlučila da je "dosta i da želi da se promeni".

Od tada, fokus je na ishrani, priključila se teretani i naučila da broji kalorije koje unosi i gubi. Ubrzo je stavila sve svoje omiljene namirnice iz tih restorana i tada je počela burgere, krilca, takose i paste da pretvara u zdrave verzije obroka.

Od tada, Džordija je smršala 46 kilograma, a svoje recepte je počela da deli na društvenim mrežama, što je privuklo više od 16 hiljada pratilaca na "Instagram" profilu georgiaskitchen_.

- Ništa ne "otpada" sa spiska. Spremam i takose, tortilje, burgere i pice, ali na jedan mnogo zdraviji način. Zamenjujem puter ili sir za verzije sa malo masti i koristim nemasno meso, u dosta manjim količinama. Mršavim laganim tempom i to mi sasvim odgovara - dodala je ona, prenosi "NyPost.com".

Njeni kreativni, zdraviji izbori izgledaju kao da bi njihov broj kalorija trebalo da bude mnogo veći, a imaju širok spektar ukusa, uključujući dupli čizburger od tri odsto masti i 623 kalorija, pecivo sa piletinom od 336 kalorija, pljeskavice od lažne piletine sa lukom i slično.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by G E O R G I A 💚 (@georgiaskitchen_)

Pre nego što je usvojila zdraviji način života, rekla je da je uvek jela u tajnosti, jer su je često maltretirali zbog težine. Prisetila se da jednom prilikom nije išla u toalet sedam sati, dok je letela avionm, jer ju je bilo sramota da prođe između sedišta i ode do toaleta.

Kako navodi, mnoge stvari su joj bile uskraćene ili je barem ona tako mislila, jer se bojala osuda zbog kilaže. Mnogo puta bi odbijala i neke zabavne aktivnosti, jer se bojala da sigurnosni pojas ne bi mogao da se zakopča ili da neka garderoba ne bi bila taman, te je sama sebe uskraćivala toga, kako bi izbegla razočarenje kasnije.

- Nisam htela da jedem blagu, dosadnu hranu, samo da bih izgubila kilograme. Volela sam brzu hranu, sve stvari koje su loše za nas, pa sam odlučila da napravim svoje zdrave verzije - navodi Džordžiju.

Ova devojka ne izbegava ni da se zasladi, ali to čini određenim saldoledom sa malo kalorija.

- Dozvolite sebi slobodu da uživate u hrani - i nemojte biti grubi prema sebi, ako u nekom momentu popustite. Samo napred - rekla je za "NyPost".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Spremite se za bikini: Ove vežbe tope salo i zatežu celo telo

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Fitnes i zdravlje